برقراری چند آزمون برای جذب پرستاران تا پایان سال

برقراری چند آزمون برای جذب پرستاران تا پایان سال

به گزارش به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پرستاری؛ سیف الله مرادی در گفتگوی تلفنی با برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد مشکلات جامعه پرستاری در پسا کرونا گفت: برنامه‌ای برای تعدیل وجود ندارد ولی افرادی که مدت سه سال تمدید طرح آن‌ها به اتمام رسیده است امکان ادامه همکاری در مجموعه بهداشت و درمان به‌ دلیل محدودیت قانونی وجود ندارد .

وی افزود: به دلیل اینکه نیاز به پرستاران وجود دارد، ولی امکان قانونی وجود ندارد درخواست داده‌ایم که مجوز استخدام برای تکمیل کادر بدهند که پس از جلسات متعدد مقرر شد برای مراکز جدید ۳۳ هزار مجوز بدهند و به تعداد خروجی‌هایی که طی سه سال گذشته بازنشسته شده‌اند برای ۳۰ هزار نفر مجوز صادر شود.

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت ادامه داد: در حال حاضر ۱۶۵۰۰ پرستار در حال گذراندن طرح پرستاری و ۲۷ هزار و ۱۰۰ پرستار در دوران تمدید طرح پرستاری را می‌گذرانند که با گرفتن مجوزهای جذب ۳۳ هزار نفر و ۳۰ هزار نفر تا پایان سال آزمون‌هایی برای جذب پرستاران خواهیم داشت.

مرادی گفت: ما ۵۰ هزار مجوز جذب پرستار در دو سال گذشته از سازمان امور اداری استخدامی گرفته ایم و در آزمونی که برگزار کردیم ۲۲ هزار نفر از ۵۰ هزار نفر به گروه پرستاری اختصاص پیدا کرد ولی نیاز ما را برطرف نکرد و با درخواست ۶۰ هزار نفر هم باز نیاز ما برطرف نخواهد شد ولی امید می‌رود با این مجوزها بخشی از نیاز جامعه پزشکی را برطرف کنیم.

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه جمعیت وزارت بهداشت که خدمات بهداشتی درمانی آموزشی می‌دهد ۵۰۰ هزار نفر است گفت: در جذب نیروهای استخدامی اولویت به گروه پرستاری داده شد و امتیازی که در دوران کرونا به گروه پرستاری داده شد ۲۰ امتیاز به مجموع امتیازات کسب شده پرستارانی که در بخش کرونا کار کردند اضافه شده است که امتیاز قابل قبولی بود.

وی با اشاره به اینکه افرادی که در آزمون استخدامی سال ۹۹ شرکت کرده‌اند جذب شده و احکام آن‌ها صادر شده است گفت: هم اکنون ۵ هزار نفر نیروهای قرارداد ۸۹ روز نیز سر کار هستند که به آن‌ها نیز اعلام شده است که تعدیلی وجود ندارد و امید می‌رود که در آزمون بعدی به‌ دلیل امتیازی که در دوران کرونا برای این افراد اعمال شده است بخش عمده‌ای از این افراد هم قبول شوند.

مرادی تصریح کرد: نیاز ما هرساله در گروه پرستاری میزان ثابتی ندارد زیرا مراکز جدیدی به آن اضافه می‌شود به همین دلیل امکاناتی که در بخش دولت در اختیار ما قرار می‌گیرد مجوزهای محدود است و سعی می‌شود در مناطق محروم و بیمارستان‌های جدید التأسیس نیازهای خود را برطرف کنیم.

وی در پاسخ به این اعتراض که نگاه وزارت بهداشت به پرستاران استثماری است گفت: اصلاً این نگاه به نیروها در وزارت بهداشت حاکم نیست و ایده‌آل نگاه ما این است که مجوزهای ما مجوز استخدام باشد تا با مدل استخدامی در خدمت پرستاران باشیم ولی وقتی برابر نیاز ما مجوز صادر نمی‌شود مجبوریم کمبود نیرو را از راههای قانونی دیگر مثل مجوز هیئت‌ امنا، نیروهای شرکتی و ۸۹ روزه برطرف کنیم.

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت در مورد اجرای آیین‌نامه تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری نیز گفت: این آیین‌نامه قابلیت اجرایی‌شدن دارد و بهتر است به‌ صورت آزمایشی اجرا شود چون تیم مرکب از وزارت بهداشت، سازمان نظام پرستاری و بیمه‌ها و کارشناسان قوه این آیین‌نامه را طراحی کرده‌اند و پس از اجرا نقاط ضعف و قوت آن مشخص می‌شود که می‌توان نقاط ضعف را برطرف کرد.

وی در مورد خدمات پرستاران و ایثارگری آن‌ها در دوران کرونا نیز بیان داشت: پرونده شهدای خدمت طبق روال قانون در حال انجام است و ۲۵۰ پرونده از پرستان شهید تکمیل شده است و به‌عنوان شهید خدمت ثبت شده‌اند و ۷۰ پرونده هم در حال بررسی است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2