دیدار هیئت پزشکی نیجریه با جانشین سرپرست حجاج ایرانی

دیدار هیئت پزشکی نیجریه با جانشین سرپرست حجاج ایرانی

به گزارش ؛ هیئت پزشکی حجاج نیجریه با حضور در مقر بعثه حج ایران با جانشین نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت دیدار و درباره زمینه‌های مشترک همکاری و انتقال تجربیات با یکدیگر گفتگو کردند.
هیئت پزشکی نیجریه با حضور در مقر بعثه حج جمهوری اسلامی ایران در مکه مکرمه با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین رکن‌الدینی دیدار و گفتگو کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین رکن‌الدینی در این دیدار ضمن خیرمقدم به هیئت پزشکی نیجریه به ملاقات انجام شده در حج سال ۹۸ بین هیئت پزشکی نیجریه با معاون بین‌الملل بعثه مقام معظم رهبری اشاره و اظهار کرد: این دیدار‌ها تأثیر زیادی در توسعه روابط فرهنگی دو کشور دارد. هیئت پزشکی ایران خدمات ارزشمندی به زائران ایرانی ارائه می‌کند و تجربیات خوبی دارد و در صورت تمایل می‌توانید از هیئت پزشکی حج ایران بازدید داشته باشید.
وی افزود: معاینات پزشکی زائران ایرانی قبل از تشرف به سرزمین وحی انجام می‌شود تا از سلامت آنان اطمینان حاصل گردد و بعد آن‌ها اعزام می‌شوند، هیئت پزشکی ایران همچنین در عربستان در هتل‌ها یک پزشک مستقر می‌کند و در صورت تمایل می‌تواند این تجربیات را در قالب کارگاه آموزشی در اختیار شما قرار دهد.
دکترسید‌علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت، نیز در این دیدار بیان کرد: این تیم کار خود را با معاینات حجاج در ایران شروع می‌کند. امسال با توجه به کاهش تعداد زائران، مجموعاً ۲۸۰ نفر بعنوان کادر درمان اعزام شده اند و در هتل‌ها پزشکان ما مستقر هستند و زائران به آن‌ها مراجعه می‌کنند.
وی افزود: سه درمانگاه تخصصی در مکه با تجهیزات مخصوص داریم که ۲۴ ساعته فعال است. یک بیمارستان با تجهیزات کامل و دارای تخصص‌های داخلی، قلب، زنان و زایمان، ارتوپدی و دندانپزشکی با ۶۰ تخت هم راه اندازی کرده ایم که دارای ۲ بخش زنان و مردان و یک CCU مجهز است.


مسئول هیئت پزشکی نیجریه نیز در این دیدار بیان کرد: در سال ۲۰۱۹ میلادی در ملاقات با شما احساس خیلی خوبی داشتیم و سعی کردیم در این سفر نیز ارتباطمان را حفظ کنیم. تیم پزشکی و درمانی نیجریه در مکه ۳۶۵ نفر است که شامل ۱۴۰ دکتر، ۱۳۶ پرستار و ۷۷ تکنسین دارو است. البته عملیات اجرایی ما کوچک‌تر از شماست و فقط کار‌های اولیه را انجام می‌دهیم.
وی افزود: تخصص‌های مختلف مثل دندانپزشک، جراح و متخصص قلب داریم و اگر خدمات ویژه‌ای نیاز داشته باشیم از امکانات عربستان استفاده می‌کنیم. بیشتر حجم دارو‌ها را از نیجریه آورده ایم و بقیه را از عربستان تهیه می‌کنیم. با توجه به حضور ۴۳ هزار حاجی نیجریه‌ای در حج امسال، کلینیک‌ها خیلی شلوغ هستند و روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر مراجعه کننده دارند. حجاج نیجریه، چون پیاده‌روی زیادی به حرم می‌کنند به دلیل خستگی مریض می‌شوند. ما خدمات ۲۴ ساعته به زائران ارائه می‌دهیم، ولی در هتل‌ها پزشک نداریم.
در این دیدار حجت‌الاسلام خیاط، معاون بین‌الملل بعثه مقام معظم رهبری نیز در سخنانی بیان کرد: قبل از تشرف به حج در تهران سفیر نیجریه به دیدار نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت آمد و قرار شد درباره همکاری‌های دو طرف یادداشت تفاهم‎ امضا کنیم که پیش‌نویس آن را بیشتر در زمینه‌های آموزشی و فرهنگی آماده کرده ایم و می‌توانیم بحث درمان را نیز به بند‌های آن بیفزاییم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2