خط تولید خودرو‌های برقی در خمین - بزودی

خط تولید خودرو‌های برقی در خمین - بزودی

به گزارش ؛ نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به راه‌اندازی خط تولید خودرو‌های برقی در خمین در آینده نزدیک گفت: واحد تولیدکننده خودرو‌های برقی بعد از کسب مجوز لازم و تعیین محل احداث، در شهرستان خمین احداث می‌شود.

علیرضا نظری افزود: موتور این خودرو طراحی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف است و بدنه آن از خارج کشور وارد می‌شود و این واحد تولیدی برای ۲۵۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام آمادگی شهرداری تهران برای خرید خودرو‌های برقی تولید خمین، ادامه داد: سیاست‌های کشور به سمت تولید خودرو‌های فاقد آلایندگی است و خودرو‌های برقی بدون تردید مورد استقبال قرار می‌گیرد.

نماینده مردم در خانه ملت با اشاره به مشکلات بعضی محور‌های مواصلاتی من جمله محور خمین به الیگودرز نیز گفت: با توجه به اقداماتی که از قبل در خصوص این محور و سایر محور‌های مواصلاتی شهرستان با حضور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بررسی شده است، این محور‌ها با مشکل کمبود اعتبار مواجه شده که امید است بعد از سفر دوهفته آینده رئیس جمهور به استان مرکزی این اعتبار اخذ و مشکلات راه‌های مواصلاتی خمین رفع گردد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2