فعالیت ۳۱ پایگاه طرح جبران و تثبیت یادگیری در آبادان

فعالیت ۳۱ پایگاه طرح جبران و تثبیت یادگیری در آبادان

به گزارش ؛ معاون آموزش ابتدایی آموزش وپرورش آبادان گفت: با اجرای طرح جبران و تثبیت یادگیری آسیب‌های ناشی از افت تحصیلی دانش آموزانکاهش می یابد.

محمد احمدزاده افزود: این طرح برای دانش آموزان دارای سطوح عملکرد تحصیلی نیاز به آموزش و تلاش بیشتر و قابل قبول و با هدف مداخله آموزشی و جبران یادگیری دانش آموزان دارای افت تحصیلی اجرا می‌شود.

او ادامه داد: مخاطبان این طرح تمامی دانش آموزان دوره اول ابتدایی که در دروس فارسی و ریاضی دارای سطوح عملکرد تحصیلی «قابل قبول» و «نیاز به آموزش و تلاش بیشتر» و همچنین آن دسته از دانش آموزان دوره دوم ابتدایی که در دروس فارسی، ریاضی و علوم دارای سطوح عملکرد تحصیلی «قابل قبول» و «نیاز به آموزش و تلاش بیشتر» هستند.

معاون آموزش ابتدای اداره آموزش وپرورش آبادان هدف از اجرای این طرح را تعمیق یادگیری و تقویت بنیه علمی دانش آموزان، حمایت از دانش آموزان لازم‌التوجه و کاهش افت تحصیلی، تکرار پایه و ترک تحصیل را عنوان کرد.

طرح جبران و تثبیت یادگیری تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۱ در آبادان ادامه دارد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2