روند صدور اسناد حدنگار کشاورزی سرعت می گیرد

روند صدور اسناد حدنگار کشاورزی سرعت می گیرد

به گزارش، رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال مازندران با اشاره به اینکه از ۱۶۴ میلیون هکتار اراضی کشور برای ۱۳۰ میلیون هکتار از اراضی سند حدنگار صادر شده است گفت: امسال به صدور اسناد حد نگار کشاورزی سرعت میبخشیم.

بابایی با بیان اینکه برای اراضی کشاورزی سند با کاربری زراعی صادر خواهیم کرد افزود: با صدور سند برای اراضی کشاورزی بدنبال هویت بخشی این اراضی و توسعه روستا‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه این آمادگی وجود دارد به تمامی اراضی خرد شده و یا اراضی مشاعی سند با کاربری زراعی صادر شود تصریح کرد: برای صدور اسناد کشاورزی و تمامی نقشه برداری‌ها هیچ گونه هزینه‌ای دریافت نمی کنیم.

معاون املاک سازمان ثبت و اسناد املاک کشور در این نشست با بیان اینکه در یکسال گذشته صدور اسناد مالکیت از ۴۲ درصد به بیش از ۹۲ درصد رسیده است گفت: مشکلات میان اوقاف و منابع طبیعی در سطح استان باید برای صدور اسناد رفع شود.

اقبال با بیان اینکه دو هزار و ۱۶ ملک در اختیار دستگاه‌های دولتی در مازندران فاقد هیچ گونه سند هستند افزود: تا پایان سال همه املاک در اختیار دستگاه‌ها باید سند دار شوند.

رییس کل دادگستری مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه اجرای قانون حد نگار (کاداست) از زمین خواری، کوه خواری و جنگل خواری جلوگیری خواهد کرد گفت: درصد بالایی از اجرای قانون حد نگار در سطح استان اجرایی شده است.

حجت الاسلام اکبری با بیان اینکه خرید و فروش املاک در مازندران نسبت با مابقی استان‌ها خیلی بالاتر است افزود: اشتیاق بالای خرید زمین و املاک در سطح استان موجب میشود تا افرادی بدنبال سود جویی باشند و به اراضی ملی تعدی کنند.

وی تصریح کرد: قوانین موجود مشکل ما را نسبت به انفال حل نخواهد کرد و نیازمند به اصلاح قانون است.

رییس کل دادگستری مازندران افزود: برنامه خاصی در سطح کشور و استان برای چگونگی ساخت املاک موجود نیست و این زمینه ساز سودجویی سودجویان خواهد شد.

مدیر کل ثبت و اسناد املاک مازندران با بیان اینکه اراضی ملی ما در سطح استان بیش از یک میلیون و نهصد هزار هکتار است گفت: برای بیش از یک میلیون هفتصد هزار هکتار از این اراضی سند صادر شده است.

شهریاری با بیان اینکه برای بیش از ۹۲ درصد در حوزه ساحل سند حد نگار صادر شده است افزود: دو درصد اراضی کشاورزی استان دارای سند حد نگار شده اند و صدور اسناد برای اراضی کشاورزی در اولویت برنامه‌های ما در سالجاری است.

حجت الاسلام حیدری مدیر کل اوقاف مازندران در این نشست با بیان اینکه برخی از مشکلات میان اوقاف و منابع طبیعی در خصوص میزان حریم امام زادگان در اراضی جنگلی وجود دارد گفت: رفع این مشکلات نیازمند به ورود مسئولان ارشد کشوری در کارگروه‌های تخصصی است.

حجت الاسلام حیدری افزود: با تلاش همکاران ثبت و اسناد استان برای بیش از پنج هزار موقوفه استان سند صادر شده است‌.

عنایتی مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران هم در این نشست با بیان اینکه ۴۴۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تا شش ماهه نخست امسال آماده خواهد شد تا اسناد برای آن صادر شود گفت: هویت بخشی اراضی کشاورزی از تغییر کاربری‌های غیر مجاز جلوگیری خواهد کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2