دیدار چهره به چهره، رویکرد دولت در سفرهای استانی

دیدار چهره به چهره، رویکرد دولت در سفرهای استانی

به گزارش ؛ مهدی جهانیان نماینده تام الاختیار وزارت نیرو و معاون مدیر کل بازرسی و مدیریت عملکرد در مرکز ستاد ارتباطات نمایندگان صنعت آب و برق در آستانه سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی گفت: رویکرد دولت دیدار چهره به چهره است و انتظار این است از تمام ظرفیت‌های شرکت در راستای ارائه خدمات مطلوب به مراجعه کنندگان استفاده شود تا گره‌ای از مشکلات مردم باز شود.

او افزود: با توجه به اینکه مراجعه کنندگان امروز به میز خدمت دولت، با نماینده نظام ارتباط برقرار می‌کنند، شایسته است به نحو مطلوب درخواست‌های آن‌ها مورد رسیدگی قرار گیرد و این فرصت بسیار مطلوب است تا گره‌ای از کار مردم و صنعت آب و برق باز شود.


مدیرکل توسعه منابع انسانی و آموزش شرکت تخصصی مادر آب و فاضلاب کشور نیز گفت: یکی از رویداد‌های دولت، برقراری ارتباط نزدیک با مردم است که از جمله این ارتباطات نزدیک را می‌توان به برگزاری میز ارتباط مردمی در آستانه سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی دانست.

کریم محرمی راد ادامه داد: برقراری ارتباط دو طرفه بین وزارت خانه و استان ها، باعث رفع مشکلات نیرو‌های انسانی می‌شود برقراری ارتباط دو طرفه بین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و نیرو‌های انسانی در استان‌ها باعث رفع مشکلات همکاران در استان‌ها خواهد شد.

او افزود: مجموعه عظیمی از نیرو‌های انسانی در استان‌ها مشغول بکار هستند و به طور حتم مسائل زیادی برای رسیدگی وجود دارد که شاید در استان‌ها برای آن‌ها خوب بیان نشده و یا احتیاج دارند مدیران ستادی این مسائل را رصد نموده و جوابگو باشند.

مدیرکل توسعه منابع انسانی و آموزش شرکت تخصصی مادر آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: برقراری این ارتباط نزدیک باعث می‌شود هم نمایندگان شرکت‌های مادر تخصصی مشکلات را از نزدیک رصد کنند و هم نحوه اجرای فعالیت‌ها را که از طرف شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در استان‌ها برای اجرا ابلاغ گردیده مورد بررسی قرار گیرد.

محرمی راد عنوان کرد: برقراری ارتباط دوطرفه باعث ایجاد اعتماد، انگیزه و رفع مشکلات نیرو‌ها در استان‌ها می‌شود و در مقابل خواسته هایشان جواب منطقی دریافت می‌کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2