گاندو‌ها در تهران اردو زدند

گاندو‌ها در تهران اردو زدند

به گزارش بنابر اعلام روابط عمومی باشگاه ذوب آهن تیم فوتبال این باشگاه پیش از ظهر امروز برای برپایی اردوی آماده‌سازی پیش فصل و شرکت در تست‌های پزشکی ایفمارک راهی تهران شد.

ذوبی‌ها از تاریخ سوم تا هشتم مرداد ماه سال جاری در دیدار‌های دوستانه به مصاف تیم‌های نساجی مازندران، مس رفسنجان و پرسپولیس خواهند رفت.

همچنین ذوب‌آهن در راستای برنامه‌های آماده‌سازی خود روز گذشته با تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز به رقابت پرداخت و این تیم را با نتیجه ۲ بر صفر شکست داد.

در این دیدار آرمان اَکوان و سجاد آشوری گل‌های ذوب‌آهن را به ثمر رساندند و مدیران این باشگاه پیش از شروع بازی از فرشید طالبی و مهدی رجب‌زاده قدردانی کردند.

تیم فوتبال ذوب‌آهن در پنجره نقل و انتقالات سال جاری خود آرمان اَکوان، احسان پَنشنبه، امیرحسین جدی، شهرام سالاری و محمدابراهیم رضازاده را جذب کرده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2