تولید ۳۴۰ تن عسل در شهرستان نور

تولید ۳۴۰ تن عسل در شهرستان نور

به گزارش سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نور گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۳۴۰ تن عسل به ارزش اقتصادی ۶۸۰ میلیارد ریال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.


صادق خرمانی افزود: شهرستان نور به واسطه داشتن شرایط اقلیمی متنوع و پوشش گیاهی مختلف اعم از جنگل، جلگه و مراتع، محیط مناسبی برای پرورش زنبورعسل است.

وی با بیان اینکه از دیرباز مردم منطقه از طریق کندو‌های چوبی استوانه‌ای که از تنه درختان ساخته می‌شد به نگهداری و پرورش زنبورعسل اقدام می‌کردند و عسل تولیدی هم به صورت خود مصرفی و مازاد آن برای فروش و در نتیجه کمک به معیشت خانوار مورد استفاده قرار می‌گرفت، افزود: اکثر مردم منطقه با نگاه اینکه زنبورداری حرفه‌ای است که از نیاکانشان به ارث رسیده به توسعه و پیشرفت آن همت گماردند، از طرفی این موضوع سبب اشتیاق سایرین شده و به تدریج افراد دیگری وارد این صنعت شدند.

خرمانی تصریح کرد: در حال حاضر ۵۲۰ زنبوردار این شهرستان، دارای ۴۱ هزار کلنی زنبور عسل هستند که علاوه بر عسل، محصولات دیگری مانند ژل رویال، موم و بره موم تولید می‌کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2