شناسایی ۳۸۱ بیمار جدید کرونا در استان مرکزی
به گزارش ؛ سید محمد جمالیان افزود: ۹۱ نفر از بیماران جدید شناسایی شده برای پیگیری امور تخصصی درمانی در بیمارستانها بستری شدند.
وی بیان کرد: ۲۹۰ نفر از این افراد نیز خدمات درمانی سرپایی دریافت کرده و باید تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه باشند.رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: شمار مبتلایان به کرونا از زمان شیوع این ویروس تاکنون در استان مرکزی، به ۱۲۵ هزار و ۷۱۲ نفر رسیده است.
جمالیان افزود: یک مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا در چهار روز گذشته در استان مرکزی گزارش شده که بر این اساس، شمار فوتیهای کووید ۱۹ در استان مرکزی تاکنون به ۳ هزار و ۲۱۱ نفر رسیده است.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.




