آغاز طرح‌های اشتغال‌زایی بهزیستی استان بوشهر با ۱۸۶ میلیارد تومان اعتبار

آغاز طرح‌های اشتغال‌زایی بهزیستی استان بوشهر با ۱۸۶ میلیارد تومان اعتبار

به گزارش ؛ حسین اسدی‌راد تعداد افراد تحت پوشش خدمات بهزیستی استان بوشهر را ۴۶ هزار و ۴۶۶ خانوار دانست و افزود: سازمان بهزیستی به جامعه هدف و افراد زیرپوشش، انواع خدمات اجتماعی، درمانی، پیشگیری، معیشتی، کمک درمانی، اشتغال‌زایی، ساخت مسکن، توانمندسازی و رفاهی ارائه می‌کند.
وی ساخت مسکن را یکی از برنامه‌های بهزیستی دانست و بیان کرد: همزمان با گرامیداشت هفته بهزیستی ۴۲ واحد مسکونی به افراد دارای معلولیت و مددجویان بهزیستی استان بوشهر واگذار شد.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر از پرداخت ۱.۸ میلیارد تومان از محل مسئولیت‌های اجتماعی پارس جنوبی به بهزیستی استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: در قالب پویش‌های مختلف خیران و نیکوکاران در فصل بهار ۳.۸ میلیارد تومان به بهزیستی استان بوشهر کمک کرده‌اند.
اسدی‌راد با بیان اینکه اکنون طرح‌های اشتغال‌زایی برای هزارو ۹۰۰ مددجو درحال اجراست افزود: طرح‌های توانمندسازی و مهارت‌آموزی مددجویان برای فراهم‌شدن اشتغال آنان درحال اجراست که پس از آن با پرداخت تسهیلات کم بهره بانکی زمینه اشتغال آنان فراهم می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2