افزایش فوتی های کرونایی در خراسان جنوبی

افزایش فوتی های کرونایی در خراسان جنوبی

به گزارش دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در استان گفت: روز گذشته ۴۹۲ آزمایش تشخیص مولکولی و سریع کرونا در استان انجام شد که در مجموع ۲۷۲ بیمار جدید شناسایی شد.

شریف زاده افزود: از این تعداد ۱۲۲ مورد از بیرجند، ۱۰ مورد از بشرویه، ۱۰ مورد از درمیان، ۵ مورد از خوسف، ۲۶ مورد از زیرکوه، ۱۳ مورد از سرایان، ۱۲ مورد از سربیشه، ۲۷ مورد از طبس، ۲۴ مورد از فردوس، ۱۵ مورد از قائنات و ۸ مورد از نهبندان شناسایی شد.

به گفته دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در استان در حال حاضر ۵۰ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که ۴۵ نفر کرونا مثبتند.

شریف زاده گفت: ۱۱ مورد بیمار کرونا مثبت در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال عمومی ۳ نفر نامساعد است.

همچنین در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان تا روز گذشته ۵۸۷ هزار و ۶۱۸ نفر واکسن نوبت اول، ۵۳۲ هزار و ۱۳۰ نفر واکسن نوبت دوم ۲۲۳ هزار و ۶۱۹ نفر واکسن نوبت سوم و ۶ هزار و ۱۲۵ نفر نوبت چهارم واکسن را دریافت کردند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2