آماده‌باش بنادر شرق هرمزگان در پی احتمال طوفان و سیلابی شدن رودخانه‌ها

آماده‌باش بنادر شرق هرمزگان در پی احتمال طوفان و سیلابی شدن رودخانه‌ها

به گزارش دهکده خبر ، آقای حمید رضا محمد حسینی تختی گفت: در پی احتمال وقوع طوقان و اقداماتت پیشگیرانه در مواجهه با حوادث احتمالی، بنادر شرق هرمزگان برای جلوگیری از هرگونه آسیب احتمالی ناشی از وقوع طوفان در منطقه در آماده باش کامل هستند تا در صورت وقوع حوادث در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدامات لازم انجام شود.

آقای محمد حسینی تختی گفت: با هشدار سطح قرمز از سوی اداره کل هواشناسی استان و ستاد مدیریت بحران اداره کل مبنی بر طوفانی شدن و وقوع سیلآب در منطقه، کلیه بنادر تابعه فعالیت خود را تا عادی شدن شرایط جوی به صورت محدود و در برخی ساعات ممنوع خواهند کرد.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان بیان کرد: اطلاع رسانی در زمینه رعایت نکات ایمنی و اخطاریه هواشناسی به طور کامل ارائه شده است و در روز‌های آینده از تردد‌های دریایی جلوگیری و یا با احتیاط کامل انجام می‌شود.

محمدحسینی تختی تاکید کرد: هموطنان می‌توانند با ارتباطات با سامانه تلفن گویا ۳۱۱۱ از وضعیت تردد شناور‌های مسافری در مرکز استان اطلاع حاصل کنند.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان همچنین با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده در بندر باهنر گفت: اقداماتی از قبیل، چیدمان مناسب تجهیزات بندری، آمادگی کامل ایستگاه‌های آتش نشانی بنادر، آمادگی یگان‌های حفاظت، هماهنگی و ارتباط با ستاد‌های مدیریت بحران به تمام بخش‌ها ابلاغ شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2