دیپلماسی سلامت در حوزه پژوهش تقویت شود

دیپلماسی سلامت در حوزه پژوهش تقویت شود

به گزارش خبرنگار به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی، در اجلاس معاونین و مدیران بین‌المللی دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های تابعه با موضوع مرجعیت علمی و بین المللی سازی در عرصه تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه ایجاد زیرساخت‌های لازم برای صادرات محصولات و توانمندی‌های کشور به کشورهای مقصد جزو برنامه‌های ما است، افزود: برای استفاده از ظرفیت های دانشجویان و اساتید خارج از ایران که برای تکمیل علم و دانش به خارج از ایران سفر می‌کنند در تعامل با امور بین الملل وزارت بهداشت برنامه های جامعی داریم.

وی با اشاره به جایگاه پانزدهم ایران در تولید علم در دنیا گفت: در حوزه تولید دانش در منطقه اول هستیم. در دنیا رتبه ۱۵ تولید دانش و مرجعیت علمی داریم و باید در سطح جهانی مبتنی بر ارزش های اسلامی ارتباط داشته باشیم.

پناهی با تاکید بر تشویق به توسعه همکاری‌های بین‌المللی بیان کرد: ظرفیت بزرگی وجود دارد تا با نهادهای بین‌المللی مانند ایارک و who همکاری کنیم. البته این همکاری‌ها طبق برنامه مدون انجام شود.

به گفته وی، با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، فرصت‌های رشد خارج از بازار داخلی افزایش می‌یابد.

پناهی به افزایش گرنت‌های تحقیقات و فناوری در سطح بین‌المللی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در موسسه نیماد چندین گرنت مشترک بین‌المللی داریم که می‌توانیم در راستای برنامه‌های مشترک آنها را تقویت کنیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2