نیمی از زنجانی‌ها بی خیال دز سوم واکسن شده اند

نیمی از زنجانی‌ها بی خیال دز سوم واکسن شده اند

به گزارش گروه اجتماعی ؛ کرونا که از نیمه دوم سال ۹۸ جولانش آغاز شد پس از حدود ۳ سال هنوز هم فروکش نکرده است.

ویروسی که از اولین ماه شیوع تاکنون جان هزاران نفر از هموطنان را گرفت و بسیاری هم روز‌های تلخ آن را با تجربه بیماری گذارندند.

در کشاکش چسبندگی‌های کرونا ویروس، اصول بهداشتی مورد تاکید قرار گرفت. ماسک و شستشوی مداوم دست‌ها و چندین توصیه دیگر، اما مهمترین اتفاق آغاز واکسیناسیون درمقابل این ویروس بود. زنجان هم جز پیشتازان اجرای طرح واکسیناسیون در کشور بود.

زمستان ۹۹ طرح ازمایشی تزریق واکسن برای داوطلبان کشوری شروع شد و با تولید واکسن در کشور و واردات برخی واکسن‌ها عملا سال گذشته بسیاری از هموطنان واکسینه شدند.

اما سوال اینجاست واکسن چه میزان ایمنی بدن را درمقابل کرونا افزایش داد؟ پاسخ کاهش آمار فوتی‌ها و بستری‌ها پس از تزریق واکسن بود. به طوری که در چند ماه اخیر بسیاری از مشاغل از وضعیت قرمز خارج شدند و زندگی‌ها روند عادی به خود گرفت.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی








هم اکنون از جمعیت بیش از یک میلیون نفری استان زنجان
۹۴ و ۲ دهم درصد دز اول
۸۷ و ۶ دهم درصد دز دوم
۵۳ و یک دهم درصد دز سوم را دریافت کرده اند.

حال این روز‌ها هم که برخی موارد بهداشتی را رعایت نمی‌کنند وبرخی دیگر اصلن سراغ واکسن نرفته اند در ایجاد موج هفتم بی تاثیر نیستند

فراموش نکنیم دو ماه دیگر به فصل پاییز باقی نمانده و تزریق واکسن یاداور می‌تواند از موج‌های ویژه در ماههای سرد پیشگیری کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2