افزایش دو برابری ظرفیت قطار‌های مسیر شلمچه در ایام اربعین

افزایش دو برابری ظرفیت قطار‌های مسیر شلمچه در ایام اربعین

به گزارش میعاد صالحی که به منظور بازدید میدانی از مسیر ریلی تهران-بصره با قطار عازم کربلا شددر مرز شلمچه گفت: برآورد کاستی‌های این مسیر ریلی و دیدار با همتای عراقی خود از اهداف این سفر است.
مدیر عامل راه آهن کشور با بیان اینکه مسافران بخشی از مسیر شلمچه تا بصره را به خاطر متصل نبودن خط ریلی شلمچه-بصره به صورت زمینی می‌پیمایند، گفت: با راه اندازی این خط، مسافران از عمق کشور به کربلا منتقل شوند.
مسافران با راه اندازی این خط ریلی تا شلمچه را با قطار طی کرده و از بصره به مقصد کربلا عازم می‌شوند و زیارت عتبات با سهولت بیشتری انجام می‌شود.
صالحی با بیان اینکه اتصال خط ریلی شلمچه به بصره که ۳۲ کیلومتر است نیاز به رفع برخی موانع ازجمله تصرف اراضی، فراهم کردن بستر خط ریلی بر عرض رودخانه اروند است، افزود: از مدت‌ها پیش که موضوع مطرح و توافق دو طرف ایرانی و عراقی جلب شده گام به گام در صدد رفع موانع برآمدیم.
او ابراز امیدواری کرد ، با تعامل موجود میان دو طرف تمام موانع برطرف و خط ریلی تهران به کربلا به صورت یکپارچه برقرار شود.
مدیر عامل راه آهن کشور در ادامه به تمهیدات راه آهن برای جابه جایی زائران در ایام اربعین اشاره کرد و گفت: با توجه به پیش بینی استقبال گسترده زائران از راهپیمایی اربعین برنامه ریزی شده که رام قطار‌ها از تهران به مشهد به دو برابر افزایش یابد و حرکت قطار‌ها از خرمشهر به مقصد شلمچه نیز در طول ایام اربعین شبانه ریزی شود.





برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2