محکومیت ۱۱۰ میلیارد ریالی محتکران چهارمحال و بختیاری

محکومیت ۱۱۰ میلیارد ریالی محتکران چهارمحال و بختیاری

به گزارش ، مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت: تیر امسال ۶۶۷ فقره، پرونده تعزیراتی رسیدگی شد و متخلفان در مجموع به پرداخت بیش از ۱۱۰ میلیار ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

محمدرضا عمرون گفت: در تیرماه دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی، نیروی انتظامی و مراکز بهداشتی ۶۷۹ پرونده را به شعب مختلف تعزیرات حکومتی استان ارجاع داده اند.

وی افزود: ۸۳ پرونده مربوط به نانوایان است که تخلفاتی مانند تعطیلی خودسرانه، گرانفروشی، کم فروشی و رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی را مرتکب شده اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: نانوایان متخلف به پرداخت بیش از ۹۱۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم و همچنین برای ۲۰ نانوایی در استان دستور پلمپ همراه با نصب بنر صادر شد.

محمدرضا عمرون افزود: تعزیرات حکومتی استان مصمم است با نانوایانی که مرتکب تخلف می‌شوند، به شدت برخورد قاطع کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2