۲۰۰ اثر نقره و طلاکوب صنایع دستی در معرض دید علاقه‌مندان

۲۰۰ اثر نقره و طلاکوب صنایع دستی در معرض دید علاقه‌مندان

به گزارش ، از دو روز گذشته نمایشگاه عاشورایی با ارائه ۲۰۰ اثر طلاکوب و نقره‌کوب روی ورق فولاد در قالب تابلو، جعبه‌های قرآنی، شمایل و احجامی که در علامت‌های عاشورایی به کار می‌روند، در محل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برپا شده است.
مرتضی افضلی هنرمند اهل اصفهان و خالق آثار این نمایشگاه با ۴۰ سال فعالیت در این هنر گفت: هنرمندان خوشنویسی و قلمزنی هم نقش موثری در نقره و طلاکوبی دارند و در نهایت کار به مرحله طلا و نقره‌کوبی می‌رسد. تاریخچه هنر طلاکوبی و نقره‌کوبی روی فولاد، به دوران صفویه باز می‌گردد و در آن زمان این هنر بیشتر روی ابزارآلات و ادوات جنگی کاربرد داشت، اما به مرور روی مجسمه‌های دکوری نقش بست.
افضلی با مطرح کردن این موضوع که نقره و طلاکوبی روی ورق فولاد، فقط در ایران انجام می‌شود و هنرمندان سایر کشور‌ها چنین مهارتی ندارند، افزود: بهتر است امکانات و ظرفیت‌های فرهنگی پایتخت در سراسر کشور تقسیم شود تا هنرمندان سایر استان‌ها، بتوانند توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.
این نمایشگاه تا روز چهارشنبه ۱۲مرداد ادامه دارد و علاقه‌مندان از ساعت ۸ الی ۱۳ می‌توانند به ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به نشانی تهران، خیابان آزادی، تقاطع بزرگراه یادگار امام مراجعه کنند.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2