پنج باند قاچاق اسلحه در ایلام متلاشی شد

پنج باند قاچاق اسلحه در ایلام متلاشی شد

به گزارش سردار دلاور القاصی مهر اظهار داشت: بیش از پنج باند عرضه سلاح و مهات از ابتدای سال جاری تاکنون در استان شناسایی و منهدم شده است.

وی افزود: در این مدت ۸۱ قبضه سلاح جنگی و شکاری در اجرای طرح‌های استانی و سراسری مقابله با سلاح و مهمات غیر مجاز در استان کشف شده است.

سردار القاصی مهر عنوان کرد: ماموران انتظامی استان ایلام در راستای طرح مقابله با سلاح و مهمات غیر مجاز و پس از هماهنگی با مقامات قضایی تعداد ۱۶ اسلحه جنگی و ۶۵ اسلحه شکاری را کشف کردند.

وی با بیان اینکه طرح‌های مقابله با سلاح و مهمات در استان در راستای مطالبات عمومی استمرار دارد، تاکید کرد: پلیس با اشرافیت کامل فعالیت‌های مجرمانه را رصد و قاچاقچیان سلاح و مهمات در امان نخواهند بود و پلیس با دارندگان سلاح‌های غیر مجاز که موجب بروز جرائم در سطح استان می‌شود با قاطعیت برخورد می‌کند.

فرمانده انتظامی استان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه فعالیت مجرمانه پیرامون عرضه و یا فروش سلاح و مهمات سریعا مراتب را به پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2