سردار دل‌ها به عهدش وفا کرد

سردار دل‌ها به عهدش وفا کرد

سال ۱۳۹۵ سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی به خانواده‌های شهدای خان طومان قول داد که پیکر مطهر شهدای آن‌ها را برگرداند.

امروز روح پاک و مطهر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به وعده خود عمل کرد و پیکر پاک آخرین شهدای خان طومان به نام‌های شهیدان رحیم کابلی از بهشهر، حجت الاسلام محمد امین کریمیان از بابلسر و مصطفی تاش موسی از رامسر را پس از ۷ سال چشم انتظاری و در آستانه ماه محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، به آغوش خانواده و مردم ولایتمدار مازندران بازگرداند.

به گفته سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا مازندران، پیکر پاک این شهدا پس از طواف و زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) مورد استقبال و وداع مردم شهر‌های مختلف استان قرار گرفت.

پیکر پاک شهیدان کابلی و کریمیان روز تاسوعا در شهرستان‌های بهشهر و بابلسر و شهید تاش موسی هم عاشورا در شهرستان رامسر خاکسپاری می‌شود.

خان طومان را کسی نمی‌شناخت، بلکه خون شهیدان مدافع حرم به ویژه شهدای لشکر عملیاتی ۲۵ کربلای مازندران، این منطقه استراتژیک را به جهان معرفی کرد.

خان طومان، شلمچه دیگر ایران بود که خون مدافعان حرم ایران برای مبارزه با تروریست‌های تکفیری در این محل ریخته شد.

بیشترین مقاومت‌ها و ایستادگی مقابل لشکر داعش در این منطقه صورت گرفت، تا آنجا که که سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اذعان داشت، اگر مقاومت رزمندگان لشکر ۲۵ کربلای مازندران نبود، ما شهر حلب سوریه را از دست می‌دادیم.

سال ۹۵ رزمندگان جبهه مقاومت، مقابل نیرو‌های تکفیری داعش و النصره در منطقه خان طومان سوریه بود ایستادگی کرده که منجر به پیروزی شد.

۱۳ آلاله خونین مازندران، شهیدان محمد بلباسی، علی جمشیدی، رضا حاجی زاده، حسن رجایی فر، رضا طاهر، سید جواد اسدی، سعید کمالی فر، محمود راد مهر، علی رضا بُرِیرِی، علی عابدینی، حسین مشتاقی، رحیم کابلی و یدالله قنبری برگ زرینی دیگر برای دفاع از اسلام در حماسه جبهه مقاومت خان طومان آفریدند و در این عملیات از ۲ هزار نیرو‌های تکفیری داعش و النصره، ۷۰۰ را نفر کشته، تعدادی را زخمی و بقیه را زمین گیر کردند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2