تحول در کشاورزی کرمان با اختصاص ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان

تحول در کشاورزی کرمان با اختصاص ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان

به گزارش ، سید جواد ساداتی‌نژاد در حاشیه بازدید از نخلستان‌های خرمای شهرستان نرماشیر در جمع خبرنگاران، گفت: این منطقه تک محصولی بوده و اقتصاد منطقه کشاورزی و دامپروری است، بنابراین صیانت از اشتغال آن برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود:در این سفر برای مبارزه با آفات نباتی حدود ۹۵ میلیارد تومان اعتبار دیده شده و امید است برنامه‌ریزی مناسبی برای مبارزه با آفات انجام شود.

وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد:کرمان از استان‌های مهم و حائز اهمیت در بخش کشاورزی، حوزه امنیت غذایی و صادرات محصولات کشاورزی است؛ صادرات این استان بیشترمحصولات باغی بوده و ظرفیت بسیار خوبی در حوزه ارزآوری برای کشور به شمار می‌رود.

وی از اختصاص اعتبار برای: نوسازی باغهاو جوانسازی نخلستان‌ها و همچنین ایجاد باغات مادری به دلیل نیاز به نهال های شناسنامه‌دار خبر داد و ابراز امیدواری کرد: اشتغال که ۲۳ درصد از آن مربوط به کشاورزی در استان است در این حوزه حفظ می شود..



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2