اجرای طرح پیشگیری بیماری‌های مشترک انسان و دام

اجرای طرح پیشگیری بیماری‌های مشترک انسان و دام

به گزارش ، مدیرکل دامپزشکی گفت: طرح پیشگیری بیماری های مشترک انسان و دام در قزوین اجرایی می شود. این طرح قرار است با مشارکت دامپزشکی و بسیج سازندگی، از مناطق محروم اجرایی، شود.
جلوخانی گفت: تب مالت، سیاه زخم، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله مهمترین بیماری های مشترک میان انسان و دام است.

مدیرکل دامپزشکی گفت: این قرارگاه برای اولین بار در سطح استان به بررسی مناطق کم برخوردار می پردازد. این خدمات رسانی رایگان از ارتفاعات خشچال حدود 10 هزار راس دام سبک را تحت پوشش قرار می دهیم.

جلوخانی در خصوص تب کریمه کنگو تصریح کرد: با استقرار این قرارگاه تب کریمه کنگو با سمپاشی مناطق مرزی استانی با استان های همجوار سم پاشی های لازم با 7 تیم انجام می شود. اقدام اول، واکسیناسیون است. اقدام دوم هم پایش و تشخیص است. این اقدامات به صورت داوطلبانه است. گام سوم هم سم پاشی در ارتفاعات خشچال است. آموزش و ترویج و مشاوره را هم در دستور کار قرار دادیم.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2