تغییر نام بیمارستان امید ابهر به سردار سلیمانی

تغییر نام بیمارستان امید ابهر به سردار سلیمانی

به گزارش دهکده خبر مرکز زنجان؛ خانم خلیقی سیکارودی افزود: بیمارستان امید ابهر، به نیت پاسداشت یاد و خاطره اسطوره‌های مدافع انقلاب اسلامی و شیرمردان دفاع از تمامیت ارضی کشور به بیمارستان سردار شهید قاسم سلیمانی ابهر تغییر نام یافته است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان برای ارائه خدمات هر چه بیشتر و بهتر در زمینه سلامت، در حال گسترش فضای فیزیکی به میزان ۴۶۰۰ مترمربع به صورت ساختمانی جداگانه و در دو طبقه در قسمت شمالی ساختمان اصلی است، تصریح کرد: با تحقق این موضوع مسیری ارتباطی به ساختمان اولیه وصل می‌شود.

این مسئول افزود: فضای ساختمان در حال احداث مشتمل بر درمانگاه‌های تخصصی مختلف شامل قلب، داخلی، جراحی، زنان، چشم، گوش، حلق، بینی، پزشک عمومی، دو واحد دندان‌پزشکی، اتاق تست ورزش و اکو، آندوسکوپی بوده و آزمایشگاه مجهز و داروخانه سرپایی با فضای بزرگ و مناسب نیز در این ساختمان راه‌اندازی می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2