جاده شهر آزادی تا شهرک شهید مدنی اندیمشک روشن می‌شود

جاده شهر آزادی تا شهرک شهید مدنی اندیمشک روشن می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، علی میرعالی گفت: با توجه به اینکه اندیمشک ورودی خوزستان است و برای اربعین حسینی (ع)، زائران از این شهر وارد استان می‌شوند، ساخت و تکمیل روشنایی نقطه‌ای جاده شهر آزادی تا شهرک شهید مدنی در مسیر ترانزیتی اندیمشک - اهواز در دستور کار اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه روشنایی این مسیر به دلیل تصادف‌های صورت گرفته در آن بسیار حائز اهمیت است، افزود: این طرح به طول ۵ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حال اجرا و آماده سازی برای اربعین حسینی (ع) است.

میرعالی با بیان اینکه ایمن سازی محور اندیمشک-اهواز به عنوان یکی از محور‌های اصلی منتهی به پایانه‌های مرزی خوزستان در حال انجام است، ادامه داد: عملیات شانه سازی از ابتدای محور اندیمشک-اهواز تا شهرک مدنی به طول ۱۵ کیلومتر نیز با استفاده از ماشین آلات راهداری در حال انجام است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اندیمشک درخصوص ساماندهی ورودی شهرستان اندیمشک می‌گوید: این طرح نیز با اعتباری بیش از ۳۲ میلیارد تومان در حال اجرا است و امیدوار هستیم در نیمه دوم امسال اجرای آن به پایان برسد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2