زمینه سازی صادرات مرکبات مازندران به چین

زمینه سازی صادرات مرکبات مازندران به چین

به گزارشرئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران در حاشیه آئین تجلیل از خبرنگاران مازندران با اشاره به رشد بیش از ۳۰ درصدی صادرات محصولات مازندران گفت: برنامه ریزی برای صادرات به ۳۴ کشور جهان و به ویژه ۸ کشور هدف اوراسیا انجام شده است.

عبدالله مهاجر با تاکید بر برنامه ریزی انجام شده در صادرات مرکبات مازندران به چین افزود: بیش از یک میلیون تن مرکبات مازاد بر مصرف در مازندران تولید می‌شود که زمینه صادرات این محصولات به چین فراهم خواهد شد.

او با بیان اینکه تولیدات صادرات مازندران اکنون در گمرکات غیر از مازندران صورت می‌گیرد که لازم است حمایت لازم از صادرکنندگان انجام شود تصریح کرد: سالانه ۷.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌شود که با فراهم کردن بستر‌های لازم می‌توان توان صادراتی را افزایش داد.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه حدود ۲ و نیم میلیون تن انواع مرکبات و ۱۸۰ هزار تن کیوی در برنامه تولید و صادرات قرار دارد، گفت: با فراهم شدن بستر صادرات به چین دغدغه باغداران استان در فروش محصولات و صادرکنندگان بصورت جدی رفع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: مازندران در حوزه کشاورزی مزیت نسبی تولید و صادرات دارد، اما وضعیت صادراتی در حال حاضر چندان مطلوب نیست و نیازمند تحول در این حوزه هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: برای توسعه زیرساخت‌ها و برای رسیدن به رشد ۸ درصدی صادرات به زیرساخت‌های صادراتی و سرمایه گذاری در این بخش نیاز داریم.

این مسئول همچنین تصریح کرد: موانع متعدد اداری منجر به فرار سرمایه گذاران می‌شود و پنجره واحد با استعلام ۱۳ گانه ادارات فعال است.

او با بیان اینکه موانع اداری و فعالیت جزیره‌ای سازمان‌ها مانع توسعه صادراتی است ادامه داد:ایجاد ظرفیت یک میلیارد دلار با بسترسازی مناسب قابل تحقق است.

به گفته مهاجر؛ با انعقاد پروتکل مشترک با کشور چین ظرفیت جدیدی در حوزه صادرات محصولات مازندران به عنوان استان معین کشاورزی فراهم می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2