بهبود وضعیت بودجه جوانان در بودجه ۱۴۰۱

بهبود وضعیت بودجه جوانان در بودجه ۱۴۰۱

به گزارش ، معاون امور جوانان وزیر ورزش در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در استانداری مازندران از بهبود وضعیت بودجه جوانان در بودجه ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: اگر ۸۰ درصد بودجه هم اختصاص یابد، برنامه‌های بیشتری قابل اجرا خواهیم داشت.

وحید یامین پور افزود: یکی از ماموریت‌های مهم دولت سیزدهم در امور جوانان مسئله ازدواج جوانان است که به لحاظ قوانین بالادستی با رکود مواجه شده بود.

او با بیان اینکه تسهیل ازدواج جوانان و حمایت از فرزندآوری در اولویت کار دولت مردان است گفت: تحقق این امر را با هم افزایی نهادهای ملی و دستگاه های مجری در هر استانی دانست.

معاون امور جوانان وزیر ورزش با بیان اینکه بیش از ۶ هزار نفر در استان در انتظار وام ازدواج هستند گفت: معمولا در سه ماه پایانی سال با پاسخ ناامید کننده بانک‌ها مواجه می‌شوند.

یامین پور افزود: از استاندار مازندران تقاضا می‌شود ۱۸ درصد باقیمانده متقاضیان دریافت وام پاسخ مثبت داده شود.

او به آمار ازدواج و طلاق در استان مازندران اشاره کرد و گفت: بعد از حدود هشت سال که نرخ ازدواج منفی بود در سال ۹۹ به یکباره چند درصد مثبت شد که این اتفاق هم بخاطر حذف بخشی از تشریفات در دوران کرونا رقم خورد.

یامین پور افزود: در شش ماه نخست امسال نیز با شیب کمتر نرخ ازدواج مثبت بود، اما این آمار در استان مازندران منفی و سن ازدواج نیز صعودی بوده است.

وی طلاق را نیز مسئله جدی کشور عنوان کرد و گفت: در شش ماهه نخست امسال نرخ طلاق در استان ۷.۳ درصد بوده که عدد قابل قبولی نیست.

معاون امور جوانان وزیر ورزش مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج را از وظایف امور جوانان برشمرد و از فعالیت ۴۵۰ مرکز مشاوره در سطح کشور و ۱۴ مرکز در مازندران خبر داد و گفت: سه مرکز دیگر نیز در آستانه راه اندازی است.

یامین پور از بهبود وضعیت بودجه جوانان در بودجه ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: اگر ۸۰ درصد بودجه هم اختصاص یابد، برنامه‌های بیشتری قابل اجرا خواهد داشت.

وی افزود: معتقدیم این وظایف و فعالیت‌ها باید تقویت شود و در این مسیر نگاه ما به مطالبات جوانان و تلاش جدی‌تر سمن‌ها در حوزه‌های مرتبط با امور جوانان است.

وی به سیاست دولت سیزدهم در حوزه اشتغال و مسکن اشاره کرد و گفت: در شورای عالی اشتغال وزیر مربوطه سیاست‌های خود را ارائه کرد منتها هر استانی بستگی به ظرفیت‌های استانی خود باید آن‌ها را اجرایی کند.

یامین پور گفت: ما نیز در امور جوانان ظرفیت و اقدامات را رصد و ستاد ساماندهی گزارش خواهیم کرد.

استان مازندران با بیش از یک میلیون جوان جزء استان‌های جوان و بسیار پرظرفیت کشور است.

وی ادامه داد: البته ظرفیت ورزشی در استان بسیار بالاست و بیش از یک سوم افتخارات ورزشی مربوط به این استان است. ولی حوزه فعالیت‌ها و کنش گری‌های اجتماعی جوانان نیز باید مورد توجه قرار گیرد که استاندار مازندران در همین رابطه برنامه‌های خوبی چه حضورشان در سطح تصمیم گیری و چه تجهیز خانه جوانان برنامه‌های خوبی برای اجرا دارد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2