فروشگاه های امین در فارس راه اندازی می شود

فروشگاه های امین در فارس راه اندازی می شود

محمدهادی ایمانیه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان فارس گفت: ذخایر استراتژیک موادغذایی مورد نیاز مردم در سه ماه آینده باید به صورت مستمر مورد ارزیابی قرار گیرد و انبارها باید مملو از اقلام مورد نیاز بازار بشود.
او با اشاره به اینکه تامین ذخایر استراتژیک نیاز بازار یکی از این تصمیمات است، ادامه داد: راه اندازی صد فروشگاه امین به گونه ای که با واسطه کمتر و با هزینه کمتر، محصولات تولیدی به دست مردم برسد دومین تصمیم ستاد تنظیم بازار استان فارس است.
وی افزود: فروشگاه های امین به تعداد صد مورد در شیراز و شهرهای بزرگ استان با فراخوان و اطلاعیه اتاق اصناف استان ایجاد خواهند شد و نقش مهمی در کاهش هزینه های زندگی مردم خواهند داشت.
استاندار فارس ادامه داد: با همکاری ادارات صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی در قدم اول در ۵۰ محصول تولیدی، برچسب قیمت تولید درج خواهد شد تا تولیدات با سود معقولی به دست مصرف کننده برسد.

بیشتر بخوانید:

رصد روزانه بازار در فارس



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2