آمادگی مسکو برای استقبال از رئیس جمهور کشورمان

آمادگی مسکو برای استقبال از رئیس جمهور کشورمان

به گزارش سرویس بین الملل­ ­، شبکه العالم در گزارشی، شبکه العالم در گزارشی، از آمادگی‌ها در مسکو برای استقبال از سفر رسمی رئیس جمهور ایران به روسیه خبر داد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







گزارشگر العالم گفت: آمادگی‌ها در روسیه برای استقبال از ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، ادامه دارد، ابراهیم رئیسی در پاسخ به دعوت رسمی ولادیمیر پوتین همتای روسی خود راهی مسکو می‌شود، در این سفر وزرای امور خارجه، نفت و اقتصاد رئیس جمهور را همراهی خواهند کرد.
علی بهادری جهرمی سخنگوی کابینه در ایران در این باره گفت: دیدار رئیس جمهور ایران از روسیه دو روز به طول می‌انجامد و ایشان در این سفر با همتای روسی خود دیدار خواهند کرد، محور گفتگو‌ها در دیدار روسای جمهوری دو کشور، افزایش صادرات به روسیه و تقویت روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور است.
بهادری جهرمی به این نکته اشاره کرد که در برنامه کاری سفر رئیس جمهوری به روسیه، سخنرانی در مجلس دوما و دیدار با فعالان اقتصادی و نفتی و دانشجویان نیز گنجانده شده است.
کاخ کرملین نیز در بیانیه‌ای تاکید کرد، روسای جمهوری دو کشور در کنار تبادل نظر در پرونده‌های مهم و حیاتی منطقه‌ای و بین المللی، تمامی مسائل درباره همکاری‌های دوجانبه، از جمله اجرایی کردن طرح‌های مشترک در حوزه‌های اقتصاد و بازرگانی را، بررسی خواهند کرد. در این بیانیه آمده است، دو طرف همچنین درباره اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در موضوع برنامه هسته‌ای ایران، نیز گفتگو خواهند کرد.
حسین امیر عبداللهیان و سرگئی لاوروف وزرای امور خارجه ایران و روسیه نیز در گفتگوی تلفنی دیدار رئیس جمهور ایران به روسیه را تحولی مهم در روابط میان ایران و روسیه و فرصتی مناسب برای توسعه و تعمیق اینگونه روابط خواندند. لاوروف با ابراز خرسندی از این سفر، گفت، تمامی تدابیر لازم برای این سفر اندیشیده شده است.
لوان جاگاریان، سفیر روسیه در تهران گفت: به نظر می‌رسد مجموعه قابل توجهی از مسائل مورد اهتمام دو کشور به ویژه مسائل اقتصادی و منطقه‌ای در فهرست گفتگو‌های روسای جمهوری دو کشور جای دارد. وی افزود، جنگ روانی‌ای که رسانه‌های غربی با هدف ایجاد تنش در روابط میان ایران و روسیه به راه انداخته اند نتیجه ناخرسندی طرف‌های سوم از توسعه روابط میان تهران و مسکو است.
جاگاریان با بیان اینکه تحریم‌های غرب علیه ایران و روسیه بر روابط دو کشور اثرگذار نیست، از سیاست توجه به شرق در دولت جدید ایران تمجید کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2