اذعان روزنامه آمریکایی به پیشرفت توانمندی انصارالله یمن

اذعان روزنامه آمریکایی به پیشرفت توانمندی انصارالله یمن

به گزارش خبرگزاری صداوسیم ا به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه اعلام کرد، تحقیقات اولیه امارات درباره حملات روز دوشنبه همان چیزی را تایید می‌کند که حوثی‌ها درباره این حملات بیان کرده اند. در این تحقیقات آمده است حوثی‌ها در حملات روز دوشنبه از موشک‌های بالستیک و کروز و هواپیما‌های بدون سرنشین استفاده کردند.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







مجری الجزیره افزود: وال استریت ژورنال نوشت، در نتایج تحقیقات اولیه آمده است، این حملات بیانگر پیشرفت قابل توجه توانمندی نظامی حوثی هاست.

این روزنامه آمریکایی ادامه داد، بر اساس گزارش سری سازمان ملل متحد حوثی‌ها با استفاده از شبکه‌ای پیچیده‌ای از واسطه ها، با خرید قطعات و فناوری از داخل و خارج، توانمندی هایشان را در ساخت پهپادها، موشک‌های کوتاه برد و برخی تسلیحات دیگر توسعه داده اند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2