آمادگی ۷۴ اکیپ عملیاتی و اجرایی شرکت برق کردستان

آمادگی ۷۴ اکیپ عملیاتی و اجرایی شرکت برق کردستان

هیوا لهونیان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: با توجه به هشدار‌های اداره کل هواشناسی استان مبنی بر شروع موج دوم بارش برف از اواخر شب گذشته تا پایان امشب در استان، تمام اکیپ‌های عملیاتی واجرایی برای مقابله با این شرایط و رفع اتصالی و خاموشی‌های احتمالی، آمادگی کامل دارند.

وی با اشاره به اینکه ۲۲۲ نفر در قالب ۷۴ اکیپ عملیاتی و اجرایی در سطح استان آماده ارائه خدمات به مشترکان هستند، افزود: از این تعداد ۴۶ اکیپ عملیات و اتفاقات شهری و روستایی و ۲۸ اکیپ نیز مربوط به تعمیرات و نوسازی شبکه برق است که همراه با اکیپ‌های عملیات و اتفاقات، جهت کمک و پشتیبانی در مواجه شرایط بحرانی، آماده ارائه خدمات در مواقع بحران به شهروندان هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان با اشاره به اینکه تمام تجهیزات سبک و سنگین این شرکت در آماده‌باش کامل قرار دارد، افزود: با توجه به اینکه بارش‌ها بیشتر نیمه غربی استان ازجمله شهرستان‌های بانه، مریوان، سروآباد، سقز، کامیاران و بخش‌های غربی شهرستان سنندج را دربرمی گیرد بیشتر اکیپ‌های عملیاتی و اجرایی این شرکت در این مناطق مستقرشده‌اند.

لهونیان با اشاره به اینکه درحال حاضر شبکه برق در سراسر استان پایدار است، افزود: طی چند روز اخیر و به دنبال بارش برف شدید در مناطق مختلف استان، شبکه برق مناطق شهری در کمتر از ۱۲ ساعت از آغاز شروع بارش‌ها پایدار گردید و شبکه برق تمام روستا‌های استان جز روستای کلجی شهرستان سروآباد نیز طی ۴۸ ساعت به پایداری کامل رسید.

وی علت خاموشی شبکه برق در روستای کلجی شهرستان سروآباد را مسدود بودن محور مواصلاتی این روستا عنوان کرد و اظهار داشت: سیمبانان توزیع برق سروآباد جهت رفع خاموشی راهی روستای کلجی شدند، اما به دلیل انسداد کامل محور‌های ارتباطی و وقوع بهمن، قادر به حضور در این روستا نشدند.

لهونیان در ادامه با اشاره به اینکه صعب‌العبور بودن برخی مسیر‌های روستایی امکان حضور اکیپ‌های عملیات و اتفاقات برق با تجهیزات لازم را با مشکل مواجه می‌کند، افزود: این شرکت جهت رفاه حال مشترکین علاوه بر بسیج تمام امکانات خود، در صورت لزوم و متناسب با شرایط منطقه از چارپایان جهت ارسال تجهیزات و حضور در روستا‌های سخت گذر جهت رفع هرگونه خاموشی و اتصال مجدد شبکه برق به شبکه سراسری، استفاده خواهند کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2