متخصصان فنی و حرفه‌ای؛ کمک رسان سیل زدگان

متخصصان فنی و حرفه‌ای؛ کمک رسان سیل زدگان

غلامحسین حسینی نیا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار دهکده خبر با بیان اینکه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم به وزارت مردم معروف شد، گفت: باید با تمام توان در خدمت مردم باشیم و با توجه به وقوع سیل در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و فارس توانستیم کمک کنیم تا بخشی از آلام و مشکلات سیل‌زدگان حل شود.
وی افزود: با ورود سیلاب به خانه‌ها بسیاری از وسایل زندگی، وسایل برقی و خانگی و تاسیسات منازل مردم آسیب دید و به همین دلیل گروه‌های سیاری را از مربیان متخصص سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به مناطق سیل زده اعزام کردیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این گروه‌ها با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به کنارک و چابهار اعزام شدند و توانستند خدمات تعمیر رایگان تجهیزات و لوازم خانگی ارائه کنند و آمادگی را داریم این همکاری را در استان‌های فارس و هرمزگان نیز همچنان ادامه دهیم.
حسینی نیا افزود: تاکنون ۷۰ خانوار در کنارک و چابهار از این خدمت بهره‌مند شده‌اند و آمادگی داریم همه افرادی را که با آسیب لوازم‌خانگی مواجه شده اند یاری برسانیم و با توجه به اینکه قیمت لوازم خانگی گران است و امکان تعویض آن‌ها نیست، به تعمیر آن‌ها روی آورده ایم و هرچند که هزینه‌های تعمیرات نیز بالاست، اما متخصصان ما این خدمت را به صورت رایگان برای خانواده‌های سیل زده انجام می‌دهند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2