سرقت کابلهای زیرزمینی علت اختلال در شبکه تلفن ثابت
به گزارش دهکده خبر مرکز خوزستان ، به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه خوزستان؛ به دلیل تخریب و سرقت تجهیزات و کابل مرکزی زیرزمینی در مرکز تلفن مدرس اهواز، باعث ایجاد اختلال و قطعی در شبکه تلفن ثابت برخی مشترکان در محدوده منطقه کیانپارس اهواز شد.
بر اساس این گزارش، تیمهای عملیاتی و کارشناسان فنی مخابرات اهواز در مرکز مدرس در حال تلاش به منظور رفع اختلال و خرابی از شبکه تلفن و وارد مدار شدن مجدد تلفنهای ثابت مشترکان هستند.
متاسفانه در چند روز اخیر تخریب و سرقتهای مکرر و پی در پی منصوبات مخابراتی و تجهیزات و کابلهای زیر زمینی سبب ایجاد اختلال در شبکه ارتباطی هم استانیها شده است.
بیشتر بخوانید: ایجاد اختلال در شبکه تلفن ثابت کیانپارس اهواز
مخابرات منطقه خوزستان علیرغم شرایط خاص در تأمین این تجهیزات فنی، با این وجود با تلاش بی وقفه و شبانه روزی تیمهای عملیاتی و فنی اقدام به رفع خرابی و اختلال از شبکه تلفن ثابت مشترکان کرده است؛ بنابراین از شهروندان تقاضا داریم با مشاهده هرگونه تخریب و سرقت مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند تا اینکونه شاهد اختلال و قطعی ارتباط شهروندان نباشیم.




