فعالیت ترانزیتی در مرز باشماق از سرگرفته شد

فعالیت ترانزیتی در مرز باشماق از سرگرفته شد

به گزارش دهکده خبر مرکز کردستان ، محمد فلاحی با اشاره به آغاز بارش برف در استان کردستان از روز یکشنبه گذشته و مسدود شدن راه‌های ارتباطی در استان کردستان و اقلیم کردستان عراق اظهار داشت: به دلیل حجم بالای بارش‌ها راه‌های ارتباطی در استان و اقلیم کردستان عراق مسدود شد و به همین دلیل، امکان تردد وسایل نقلیه وجود نداشت.

وی افزود: با وجود تلاش‌های صورت گرفته در راستای بازگشایی مسیر‌های مسدود با توجه به ادامه بارش‌ها در روز پنجشنبه، بار دیگر کار بازگشایی مسیر در دستور کار قرار گرفت و مسیر مریوان تا مرز باشماق در کوتاه‌ترین زمان ممکن بازگشایی شد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری کردستان با اشاره به مسدود شدن مسیر تردد خودرو در اقلیم کردستان عراق و تاخیر در بازگشایی آن، اضافه کرد: بیشترین بارندگی در طول ۲ سامانه بارشی در مریوان و اقلیم کردستان عراق بود که موجب بسته‌شدن راه‌ها و توقف تردد خودرو‌ها از مرز باشماق شد.

فلاحی به خدمت رسانی صورت گرفته به رانندگان وسائل نقلیه متوقف شده در مرز باشماق نیز اشاره کرد و گفت: در مرز باشماق مریوان هیچ مشکلی به لحاظ امکانات رفاهی و یا سوخت مورد نیاز خودرو‌ها وجود نداشت بلکه تنها بسته‌شدن مسیر‌ها موجب توقف چند روزه کامیون‌ها و ماشین‌های ترانزیتی شد.

وی همچنین در خصوص ویدیویی از یک راننده در پارکینگ مرز باشماق که در فضای مجازی منتشر شد و اعلام کرده بود، مدت ۱۰ روز در برف گرفتار شده‌اند و کسی به داد آن‌ها نمی‌رسد، اضافه کرد : این راننده و همکارانش پنج روز در پارکینگ نزدیک مرز باشماق در حالی که همه امکانات رفاهی نیز در اختیارشان بوده منتظر گشایش مسیر از سمت کشور همسایه بوده اند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری کردستان افزود: پیرو انتشار این فیلم به دستور استاندار کردستان بلافاصله پیگیری و تماس تلفنی با این فرد برقرار شد که هیچ مشکلی جز انتظار برای پایان‌کولاک و گشایش مسیر نداشتند.

فلاحی از انگیزه فرد منتشر کننده فیلم برای بزرگنمایی مشکل و بیان‌اینکه "هیچ کس به داد ما نرسیده" ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: انتظار می‌رود رسانه‌های عمومی نسبت به راستی آزمایی مطالب منتشر شده در فضای مجازی قبل از بازنشر آن‌ها اهتمام و دقت بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در این مدت کوتاه برای برف روبی در مسیر‌های بین شهری و روستایی، یادآور شد: در مدت زمان پنج روز بیش از ۷۰ هزار کیلومتر برف‌روبی صورت گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان با بیان اینکه در حال حاضر در تمام جاده‌های بین شهری کردستان تردد در جریان است، افزود: علیرغم مسدود بودن تمامی راه‌های روستایی کردستان با تلاش‌های صورت گرفته تاکنون تنها راه کمتر از ۱۰۰ روستای کردستان مسدود است که هم اکنون کار بازگشایی این راه‌های روستایی نیز در جریان است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2