مشهدالرضا نورباران میلاد کوثر نبی

مشهدالرضا نورباران میلاد کوثر نبی

در شب میلاد بزرگ بانوی اسلام و سیده نساء العالمین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، پایتخت معنوی ایران غرق در شادی است.

در شب میلاد گل سرسبد آفرینش و قله رفیع فضایل حضرت صدیقه کبری (س) حرم مطهر رضوی مملو از زائران و مجاورانی است که برای تبریک ولادت بانوی آب و آئینه خود را به این بارگاه قدسی رسانده اند.

محبان اهل بیت (ع) از طریق فضای مجازی نیز با به اشتراک گذاشتن پیام هایی با موضوع زندگانی و سیره حضرت فاطمه زهرا (س) این میلاد مبارک را به هم تبریک می گویند.

در سطح شهر نیز خرید گل و هدیه و شیرینی از سوی شهروندان برای گرامیداشت روز زن و تجلیل از مقام مادر جلوه خاصی به شهر بخشیده است.

اعلام ویژه برنامه‌های ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حرم مطهر رضوی
همزمان با شب و روز ولادت با سعادت حضرت زهرا (س)، برگزاری ویژه برنامه‌های جشن و شادمانی در حرم مطهر رضوی پیش بینی شده و زائران و مجاوران حضرت رضا (ع)، در خجسته میلاد بانوی دو عالم، میهمان بارگاه منور رضوی می‌شوند.

معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی اجرای جشن‌های گرامیداشت ایام ولادت دخت گرامی نبی اکرم (ص) را بر عهده دارد و با تدارک برنامه‌های متنوع، میزبان زائران امام هشتم (ع) خواهد بود.

به همین مناسبت امشب همزمان با شب میلاد حضرت زهرا (س) ویژه برنامه‌ای بعد از نماز مغرب و عشا در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد که شعر خوانی، سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی، اجرای سرود و همخوانی گلدسته‌های حرم و مداحی از جمله این برنامه‌ها بود.

همچنین در سوم بهمن ماه مصادف با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) نیز برنامه‌های مختلفی پیش بینی شده است که از ساعت ۹:۳۰ صبح روز یکشنبه آغاز و تا ساعت ۱۱:۱۰ ادامه خواهد داشت. قرائت دسته جمعی صلوات خاصه حضرت رضا (ع) و زیارت امین‌الله به نیابت از مادران آسمانی توسط امیر عارف، مداح و ذاکر اهل بیت (س)، همخوانی گروه سرود گلدسته‌های حرم، معرفی کتاب، شعرخوانی و دکلمه‌خوانی، سخنرانی حجت‌الاسلام سید مهدی واعظ موسوی، تجلیل و تقدیر از بانوان موفق انقلابی و اجرای مسابقات فرهنگی، از جمله برنامه‌های روز یکشنبه است.

در ویژه برنامه شام میلاد حضرت فاطمه (س) نیز که از ساعت ۱۸ آغاز خواهد شد، سیدرضا یعقوبی آل، در وصف حضرت زهرا (س) به شعرخوانی می‌پردازد و حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی سخنرانی خواهد کرد. اجرای سرود توسط گروه فدک الزهرا (س) و مدیحه سرایی توسط مهدی سروری، مداح و ذاکر اهل بیت (ع)، از دیگر برنامه‌های شام ولادت بانوی دو عالم در حرم مطهر رضوی خواهد بود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2