اسلامی: با استفاده از انرژی هسته‌ای آثارمنفی گاز‌های گلخانه‌ای را کاهش می‌دهیم

اسلامی: با استفاده از انرژی هسته‌ای آثارمنفی گاز‌های گلخانه‌ای را کاهش می‌دهیم

به نقل از دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران ،محمد اسلامی در حاشیه دیدار با خانواده شهید صالح پورحمزاوی در آبادان اظهار داشت: در چند سال گذشته، استفاده از نیروگاه برق اتمی بوشهر باعث صرفه جویی ۸۰ میلیون بشکه نفت شده است.


معاون رئیس جمهور افزود: تولید برق از نیروگاه‌های اتمی کمک شایانی به کمبود برق در کشور کرده است.


اسلامی اظهار داشت: توسعه ظرفیت‌های تولید برق در نیروگاه‌های اتمی یکی از اهداف دولت سیزدهم است که سایت دارخوین یکی از سایت‌های مدنظر در این خصوص است تا از این طریق بتوانیم کمبود برق کشور را جبران کنیم.


وی گفت: امروزه پاک‌ترین، پایدارترین، قابل اعتمادترین و اقتصادی‌ترین ظرفیت تولید برق در جهان استفاده از نیروگاه‌های اتمی است و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری درخصوص تولید ۱۷ هزار مگاوات برق در کشور از طریق انرژی هسته‌ای تولید ۱۰ هزار مگاوات در بودجه ۱۴۰۱ در نظر گرفته شد که خوشبختانه در کمیسیون تلفیق تایید شده است.


رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: با برنامه ریزی دقیق تولید ۱۷ هزار مگاوات برق تا افق ۱۴۲۰ در مدار قرار خواهد گرفت و باید تمام تلاشمان را برای رفع نیاز آیندگان درخصوص تولید انرژی برق به کار ببریم.
شهید صالح پورحمزاوی از شهدای نیروگاه اتمی بوشهر بوده است که در بمباران این نیروگاه در سال ۱۳۶۶ به فیض عظیم شهادت نائل آمد.


رییس سازمان انرژی اتمی دیروز به استان خوزستان سفر و از سایت اتمی دارخوین شادگان بازدید کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2