قهرمانی بانوان کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های کشوری

قهرمانی بانوان کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های کشوری

به گزارش . رئیس هیات انجمن‌های رزمی این استان از درخشش و کسب عنوان قهرمانی تیم کیک بوکسینگ یوشیتا بانوان استان در رقابت‌های قهرمانی کشور خبر داد و گفت: تیم بانوان کهگیلویه و بویراحمد در این رقابت‌ها به سه مدال طلا، یک نقره و سه برنز دست یافت.
سید مسلم حسینیان افزود: رقابت‌های کیک بوکسینگ یوشیتا بانوان کشور با حضور ورزشکاران سراسر کشور به میزبانی تهران در سالن شهید قنبری این شهر برگزار شد.
حسینیان اضافه کرد: این مسابقات در رده سنی جوانان و بزرگسالان برگزار و تیم رزمی کیک بوکسینگ یوشیتا بانوان کهگیلویه و بویراحمد با درخشش خانم‌ها فاطمه صیاد، فاطمه اخلاق زاده، سونیا ظهرابی، فاطمه خشش، فاطمه آرین، تارا رمضانیان و زینب جعفری موفق به کسب ۷ مدال رنگارنگ طلا، نقره و برنز شد.
رئیس هیات انجمن‌های رزمی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در رده تیمی این مسابقات تیم رزمی کیک بوکسینگ یوشیتا کهگیلویه و بویراحمد به مقام قهرمانی رسید و تیم‌های تهران و منطقه آزاد اروند مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2