نخاله برداری از خیابان های آبادان

نخاله برداری از خیابان های آبادان

به گزارش ؛شهردار آبادان گفت: مانور نخاله برداری از سطح مناطق سه گانه شهری این شهرستان از ششم دی ماه آغاز شد و در طول یک ماه از این پروژه ۴۵ روزه، ۸۰۰ سرویس نخاله از سطح مناطق سه گانه شهرداری جمع آوری شد.

حسین حمیدپور افزود: از آغار پروژه نخاله برداری از سطح شهر آبادان تا کنون نخاله های کوی ذوالفقاری، کوی قدس، امیر آباد، کارون و احمد آباد جمع آوری و به گودهای از پیش تعیین شده منتقل شده است.

اوبا بیان اینکه شهروندانی که در حال ساخت و ساز بودند در برخی مناطق پس از انجام نخاله برداری توسط نیروهای شهرداری آبادان دوباره اقدام به نخاله ریزی کردند، ادامه داد: تنها با همکاری و همراهی مردم می توان شهری خالی از نخاله داشت.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی








شهردار آبادان از شهروندان خواست تا در صورت دیدن نخاله ریزی در سطح شهر آدرس و پلاک خودرو نخاله ریز را به سامانه ‌۱۳۷ شهرداری آبادان اعلام کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2