لاوروف: به ناتو اجازه نمی‌دهیم امنیت روسیه را مختل کند

لاوروف: به ناتو اجازه نمی‌دهیم امنیت روسیه را مختل کند

به گزارش سرویس بین الملل از مسکو، وزیر امورخارجه روسیه در نشست عمومی مجلس دوما گفت: ما اجازه نخواهیم داد که ابتکار عمل مسکو درباره عدم گسترش ناتو به شرق، بی پاسخ مانده یا به حاشیه برود.

لاوروف افزود: در صورت عدم پاسخ سازنده و ادامه روند تهاجمی غرب، همانطور که رئیس جمهور ما بار‌ها اعلام کرده است، مسکو اقدامات تلافی جویانه لازم را انجام خواهد داد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







رئیس دستگاه سیاست خارجی روسیه گفت: همه باید این واقعیت را مدنظر داشته باشند که امنیت روسیه و شهروندان آن یک اولویت بدون قید و شرط است و تحت هر شرایطی به طور قابل اعتماد تضمین می‌شود.


سرگئی لاوروف با بیان اینکه غرب رژیم کی‌یف را به سمت تحرکات مستقیم علیه فدراسیون روسیه سوق می‌دهد گفت: پس از دریافت پاسخ کتبی از آمریکایی‌ها به همراه سایر وزارتخانه ها، پیشنهاداتی از طرف رئیس جمهور در مورد اقدامات امنیتی بیشتر آماده خواهد شد.


وی به آمریکا و ناتو هشدار داد، در صورت عدم پاسخگویی آمریکا و ناتو به پیشنهاد‌های روسیه درباره تضمین‌های امنیتی، مسکو اقدامات تلافی جویانه لازم را انجام خواهد داد.


لاوروف افزود: وزیر امور خارجه آمریکا در نشست ژنو قول داد به پیشنهادات امنیتی فدراسیون روسیه پاسخ دهد و البته می‌داند که مسکو بدنبال مذاکرات بی پایان و بیهوده نیست.


در همین حال وزارت امورخارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای هشدار داد روند تحولات و وضعیت نظامی در شرق اروپا به نقطه خطرناکی رسیده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2