معدن نرداغی قم فعال خواهد ماند

معدن نرداغی قم فعال خواهد ماند

سیجانی رئیس سازمان صمت در حاشیه جلسه شورای معادن استان گفت: با توجه به اینکه دوسال از زمان اعتبار پروانه معدن باقی مانده، در جهت کاهش مسائل زیست محیطی و مزاحمت برای ساکنان منطقه راه دسترسی جدید و استفاده از روش‌های نوین انفجاری در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: تا سال ۱۴۰۲ و اتمام اعتبار بهره برداری معدن دوباره برای ادامه فعالیت تصمیم گیری خواهد شد.

سیجانی با اشاره به اینکه مطالعات پیرامون دریاچه نمک در حال انجام است تصریح کرد: چگونگی بهره برداری از آن به زودی تعیین تکلیف خواهد شد.

رئیس سازمان صمت از اکتشاف معادن فلزی آهن مس و طلا در استان خبر داد و گفت: باید ظرف یک سال آینده مطالعات انجام و هرچه سریع‌تر بهره برداری صورت بگیرد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







وی گفت: استان قم ۱۹۱ معدن دارد که ۹۸ معدن فعال و ۵۴ معدن به دلیل اجرایی نشدن تعهدات معدن کار، سلب صلاحیت شده است.

سیجانیبا بیان اینکه ۴۰ معدن به دلیل مشکلات بانکی و مالیاتی و مدیریتی ... فعال شده است افزود: از ابتدای امسال با رفع موانع هفت معدن فعال شده و تا آخر سال هم تلاش خواهیم کرد معادنی که دارای مواد ارزشمند و مورد نیاز کشور است فعال کنیم.

در این جلسه همچنین وضعیت معادنی که نیاز به مساعدت دارند و معادنی که به دلیل اجرا نکردن تکالیف قانونی سلب صلاحیت شدند، بررسی شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2