رحلت آیت الله صافی ضایعه‌ای بزرگ برای جهان تشیع

رحلت آیت الله صافی ضایعه‌ای بزرگ برای جهان تشیع

به گزارش سرویس بین الملل­ ، از کابل، رییس شورای علمای شیعه افغانستان رحلت عالم جلیل القدر و مرجع تقلید شیعیان حضرت آیت الله صافی گلپایگانی را ضایعه بزرگ برای جهان تشیع و حوزه‌های علمیه دانست.

دفتر حضرت آیت الله صالحی مدرس رییس شورای علمای شیعه افغانستان در پیامی اعلام کرد: رحلت عالم جلیل‌القدر، مرجع روشن‌بین و فقیه پارسا، آیت‌الله‌العظمی صافی رضوان الله علیه که عمر شریف و پر برکت خود را صرف اعتلای کلمة‌الله و شناخت و شناساندن معارف اهل‌البیت علیهم‌السلام کرد خسارتی است بسیار بزرگ که تنها لطف و عنایت ویژه حضرت حق می‌تواند آن را جبران کند.

این ضایعه را به حوزه‌های علمیه، شاگردان و بیت مکرم ایشان تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای آن عالم مجاهد علوّ درجات و همجواری با صالحان و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسالت دارم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2