خطر تعطیلی مطب پزشکان درصورت بی مهری بیمه ها

خطر تعطیلی مطب پزشکان درصورت بی مهری بیمه ها

"علی سالاریان" در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ، گفت: پیشنهاد سازمان نظام پزشکی درباره جزء حرفه‌ای و دستمزد ارائه دهندگان خدمات سلامت این است که در بخش دولتی مشابه حقوق کارمند و در بخش خصوصی مشابه افزایش حقوق کارگری در جزء حرفه‌ای تغییر یابد.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی درباره ویزیت نیز گفت: ویزیت فقط معطوف و منحصر به جزء حرفه‌ای نیست، زیرا یک کارمند در اداره خودش چیزی خریداری نمی‌کند فقط از نظر حرفه‌ای خدمات را ارائه و حقوق می‌گیرد که آن هم می‌شود جزء حرفه‌ای حقوق پزشکی، اما در مورد جزء فنی باید به قیمت دستگاه‌ها هم اشاره کرد.

"سالاریان" با بیان این که این دستگاه‌ها از کشور‌های دیگر وارد می‌شود و قیمت آن به دلار حساب می‌شود، گفت: اجاره مطب‌ها امسال ۵۰ درصد افزایش یافته و تجهیزات پزشکی هم افزایش چند برابری داشته است که به این قیمت‌ها جزء فنی می‌گویند و باید مانند باقی کالا‌ها دیده شود بیمه‌ها این بخش را به عهده نگیرند مطب‌ها تعطیل می‌شود و ارائه خدمات سلامت در بخش خصوصی به خطر می‌افتد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2