موافقت کمیسیون تلفیق بودجه با اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای عشایر فاقد بیمه

موافقت کمیسیون تلفیق بودجه با اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای عشایر فاقد بیمه

به گزارش ‎، رحیم زارع گفت: در نشست امروز عصر کمیسیون تلفیق بودجه در بررسی تبصره ۶، همچنین نمایندگان از محل اخذ عوارض از عرضه‌کنندگان انواع بازی‌های خارجی قابل نصب در رایانه، تلفن‌های همراه و کنسول مبلغ ۱۰ درصد برای تولید بازی‌های رایانه‌ای به سازمان بسیج اختصاص دادند.
زارع تصریح کرد: کمیسیون تلفیق بودجه همچنین ۵ هزار میلیارد ریال از محل واردات خودرو را به مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در راستای توسعه و نگهداری و به روز رسانی سامانه قرارداد الکترونیک وکالت اختصاص داد.
این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: به موجب مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق بودجه، مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان از محل درآمد‌های ایجاد شده در بحث عوارض سیگار به فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اختصاص یافت تا در تامین تجهیزات ایستگاه‌های ایست و بازرسی گشت‌های انتظامی اولویت‌دار به مصرف برسد.
تامین نیاز‌های ضروری و اشتغال محرومان، از محل درآمد‌های حاصل از عوارض واردات خودرو و فروش سیگار
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس تاکید کرد: براساس موافقت نمایندگان در نشست امروز عصر این کمیسیون و در راستای عدالت اجتماعی و تامین نیاز‌های ضروری و اشتغال محرومان، یک درصد از محل درآمد‌های حاصل از عوارض واردات خودرو و فروش سیگار را به شکل مساوی به کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی اختصاص دادند.
وی بیان کرد: نمایندگان با الحاق یک بند به تبصره ۶ لایحه بودجه سال آینده موافقت کردند که به موجب آن مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان از محل مالیات بر مصرف سیگار بابت کاهش سود تسهیلات مسکن (خرید و ساخت) جوانان به صندوق ملی مسکن واریز می‌شود. همچنین مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان نیز صرف تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ورزشی با اولویت شهرستان‌ها و روستا‌های کم برخوردار خواهد شد.
زارع تصریح کرد: مبلغ یک هزار میلیارد تومان جهت اجرای قانون تولید دانش بنیان به معاونت علمی و مبلغ یک هزار میلیارد تومان جهت ساخت خوابگاه به خصوص خوابگاه متاهلی در اختیار وزارت علوم قرار خواهد گرفت و مبلغ یک هزار میلیارد تومان نیز جهت اتمام سالن‌های نیمه تمام ورزشی و فرهنگی بسیج در نظر گرفته خواهد شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2