کرج در وضعیت نارنجی کرونا قرار گرفت

کرج در وضعیت نارنجی کرونا قرار گرفت

به گزارش غفور قاسم پور گفت: مردم هشدار‌های عمومی را جدی بگیرند و از حضور در اماکن پرجمعیت و سربسته خودداری کنند.

او افزود: متاسفانه آمار‌های وزارت بهداشت و حجم مراجعات روزانه به مراکز بهداشتی و درمانی طی روز‌های اخیر حاکی از افزایش بیماری در سطح شهر‌ها است و از شواهد امر پیدا است به پیک ششم کرونا نزدیک شده ایم.

فرماندار کرج تصریح کرد: ازمردم انتظار می‌رود هشدار‌ها را جدی بگیرند و پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی را با رعایت فاصله گذاری اجتماعی اجرایی کنند.

۸۱ هزارو ۸۱۷ بیمار بدحال کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در مراکز درمانی استان البرز بستری شده‌اند که ۷۵ هزارو ۵۴ بیمار آنان بهبود یافته‌اند.

کارشناسان بهداشت و درمان استان البرز برای پیشگیری از ابتلا مردم به کرونا تزریق واکسن، رعایت فاصله اجتماعی، شستن مکرر دست‌ها، استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده، مهمترین راه‌ها برای پیشگیری از کرونا می‌دانند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2