حضور سه سرمایه گذار جدید برای مدیریت زباله آمل

حضور سه سرمایه گذار جدید برای مدیریت زباله آمل

به گزارش ؛ معاون استاندارمازندران و سرپرست فرمانداری ویژه آمل به مطالبه جدی شهروندان برای تعیین تکلیف معضل پسماند زباله در این شهرستان اشاره کرد و گفت: چند روز گذشته جلسات با اعضای شورای شهر وشهردار برگزار و با سه سرمایه گذار که یکی از آن خارجی است، شرایط اولیه را بررسی کردیم.


سید عباس حسینی افزود: اکنون بحث مکان دائمی دفن یا مدیریت پسماند زباله مطرح نیست، اما سرمایه گذاری که دراین نشست‌ها حضور داشته واعلام آمادگی کرده با استفاده از تکنولوژی بالا که نیاز به مکان زیادی هم ندارد، کار را مدیریت خواهد کرد.


او از افتتاح مرحله نخست ورزشگاه پنج هزار نفری شهیدچمران این شهرستان پس از گذشت حدود ۱۷ سال همزمان با گرامیداشت دهه مبارکه فجر خبر داد و گفت: ساخت ورزشگاه پنج هزار نفری شهید چمران آمل سال ۱۳۸۴ در مکان فعلی این ورزشگاه شروع و تکمیل آن در سال‌های اخیر به یکی از مطالبات اصلی مردم و ورزشکاران شهرستان آمل تبدیل شده بود.


حسینی همچنین از افتتاح ۵۰ طرح عمرانی، تولیدی وخدماتی با سرمایه‌گذاری ۲۴۰ میلیارد تومان به مناسبت گرامیداشت دهه فجر در شهرستان آمل خبر داد و افزود: ازاین شمار تعداد طرح تولیدی وخدماتی درحوزه اقتصادی با سرمایه گذاری بیش از ۱۴۰ میلیارد تومان است.


سرپرست فرمانداری ویژه آمل، بازگشایی بخشی از بلوار بزرگ امام رضا (ع)، افتتاح طرح هادی اصلاح، بهسازی ونوسازی شبکه‌های توزیع برق، تقویت تجهیزات مخابراتی و تحویل چند خانه برای نیازمندان را از دیگرطرح‌های مهم قابل افتتاح این شهرستان در دهه مبارکه فجر برشمرد.


او ادامه داد: با افتتاح چند طرح کشاورزی و خدماتی دراین دهه زمینه اشتغال مستقیم وغیرمستقیم برای بیش از ۱۹۰ نفر نیز درشهرستان آمل فراهم خواهد شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2