اخذ ۳۲۵ فقره اسناد تک برگی در شهرستان مهاباد

اخذ ۳۲۵ فقره اسناد تک برگی در شهرستان مهاباد

به گزارش ؛ معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی آذربایجانغربی گفت: از این تعداد ۶۶ فقره تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک ‌برگ و ۲۵۹ فقره اخذ اسناد تک برگی بود.

حسین شعبانی، با بیان اینکه ۶۵ فقره نقشه ترسیمی و شمیم‌ گذاری برای دریافت اسناد تک ‌برگی به اداره ثبت اسناد و املاک ارسال شده است، گفت: پارسال نیز ۸۵ فقره سند اخذ شده که ۵۴ فقره مربوط به تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک برگی و ۳۱ فقره مربوط به اخذ اسناد بوده است.

شعبانی افزود: براساس تصويب قانون حدنگار، دستگاههای اجرايی مکلف هستند مستندهای مالکيت و نقشه استاندارد کاداستری به ثبت اسناد و املاک تحويل داده و سند مالکيت اخذ کنند.

وی، درخصوص روند قانون جهش تولید مسکن هم گفت: مجموعه راه و شهرسازی آذربایجانغربی از همه ظرفیتها و منابع استفاده می‌کند تا تولید مستمر و انبوه مسکن محقق شود.

معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی آذربایجانغربی شعبانی اضافه کرد: براساس تبصره ماده ١٢ قانون جهش تولید مسکن؛ وزارت راه و شهرسازی موظف است ضمن استفاده از ظرفیتهای توسعه اراضی موضوع این قانون، ظرف یکسال نسبت به بازپس‌گیری آن دسته از اراضی واگذار شده قبلی که مطابق مفاد قرارداد احداث نشده، اقدام نماید.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2