دین، رهبری و مردم محور‌های شکل گیری انقلاب اسلامی

دین، رهبری و مردم محور‌های شکل گیری انقلاب اسلامی

به گزارش دهکده خبر؛ مرکز خوزستان ، امیرسرتیپ دوم حمزه بیدادی در همایش جهاد تبیین که امروز، شنبه ۱۶ بهمن ماه با حضور معاون سیاسی نیروی زمینی ارتش، فرماندهان و روسای عقیدتی سیاسی و روحانیان ارتش مستقر در خوزستان برگزار شد، گفت: دین خط قرمز مردم ایران محسوب می‌شود که در انقلاب اسلامی از جایگاه بسیار ارزشمندی برخوردار است.

وی با اشاره به فضاسازی و اجرای عملیات‌های روانی دشمن برای ایجاد تفرقه و ناآرامی‌ها در کشور اشاره کرد و افزود: بدخواهان تا جایی ورود می‌کنند که به دین لطمه بزنند، اما مردم وقتی وارد میدان می‌شوند، حماسه‌ای نظیر ۹ دی را خلق خواهند کرد.

امیرسرتیپ دوم بیدادی نسل جدید جنگ‌ها را قابلیت محور دانست و گفت: امروز شاهد تغییر ماهیت جنگ‌ها هستیم و دشمنان از ابزاری به نام رسانه برای تغییر یک حکومت و رسیدن هدف استفاده می‌کنند و در واقع جنگ سخت را کنار گذشته اند، ولی هدف جنگ‌ها تغییر نکرده است.

فرمانده قرارگاه منطقه ارتش در جنوب غرب با بیان اینکه انقلاب اسلامی حول محور دین است، افزود: با اراده و اتحاد مردم ایران، دشمن در دسیسه‌های خود علیه نظام جمهوری اسلامی به اهداف خود نمی‌رسد و در مسیر خود شکست می‌خورد.


بیشتر بخوانید: امام، مردم و اعتقادات دینی، عناصر پیش‌رونده انقلاب


وی سرعت تحولات در دنیای امروز زیاد کرد و گفت: بطوریکه ۵۰ سال آینده قابل پیش بینی نیست، اما جایگاه جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه است و از این سختی‌ها عبور خواهد کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2