تاکید مقاومت یمن بر مبارزه با ائتلاف متجاوز سعودی - آمریکایی

تاکید مقاومت یمن بر مبارزه با ائتلاف متجاوز سعودی - آمریکایی

به گزارش سرویس بین الملل­ ، به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، در میان سکوت محافل بین المللی و حمایت‌های نظامی غرب از کشور‌های عضو ائتلاف متجاوزان سعودی اماراتی، حملات هوایی متجاوزان به مناطق مسکونی یمن ادامه دارد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







با ادامه این حملات، صنعا نیز با تکیه بر توانمندی‌های نظامی فزاینده خویش، بر حق قانونی خود برای واکنش به تجاوزات سعودی اماراتی تاکید دارد.
خبرنگار العالم گفت: روزی نیست که ساکنان صنعا یا دیگر استان‌های یمن صبحدم از خواب برخیزند و شاهد آثار حملات جنگنده‌های ائتلاف سعودی اماراتی نباشند. تنش نظامی در یمن همچنان ادامه دارد. ده‌ها حمله هوایی در ساعات گذشته مناطق مسکونی را هدف قرار داد که در این میان بیشترین حملات به صنعا، حجه، مأرب و جوف بود ضمن اینکه حملات عربستان به شهر مرزی منبه در استان صعده نیز به کشته یا زخمی شدن تعدادی از شهروندان منجر شد.
امین البرعی نایب رئیس شورای همبستگی گفت: بانک اهداف راهبردی متجاوزان در این چند سال به پایان رسید و دیگر جایی نمانده است که هدف قرار دهند در نتیجه هدفی جز بمباران شهروندان و ارتکاب جنایت و نسل کشی علیه ملت ما برایشان باقی نمانده است.
با توجه به گرایش جامعه بین الملل به متجاوزان، حمایت‌های غرب از عربستان و امارات نیز ادامه دارد. در این زمینه فرانسه و قبل از آن آمریکا از حمایت‌های نظامی به این دو کشور خبر دادند و گفتند، از این کشور‌ها در برابر آنچه تهدیدات یمن خوانده اند حمایت می‌کنند. هم زمان وزارت امور خارجه آمریکا نیز موافقت خود را با چند معامله تسلیحاتی با هم پیمانانش از جمله عربستان و امارات اعلام کرد. کارشناسان می‌گویند این معاملات و حمایت‌های نظامی در چارچوب تاکید بر مشارکت آمریکا در تجاوز به یمن و تمایل این کشور برای طولانی ساختن مدت زمان جنگ است.
حسین البخیتی تحلیلگر سیاسی گفت: آمریکا و کشور‌های دیگر از همان روز اول، در این جنگ و تحریم مشارکت داشتند. یاد داریم در دوران ریاست اوباما که جایزه نوبل صلح را هم از آن خود کرده بود، آمریکا بزرگ‌ترین معامله تسلیحاتی تاریخ خود را با عربستان و امارات منعقد کرده بود، به همین منظور مشارکت آن‌ها در این جنگ مشارکت مستقیم است.
هم زمان با چنین تحرکاتی، تاکید صنعا این است که تا وقتی تجاوز و محاصره علیه یمن ادامه دارد، با عملیات نظامی علیه ائتلاف سعودی اماراتی و علیه مزدوران داخلی آنان، به این حملات و این جنایات واکنش قانونی نشان خواهد داد، اینکه ائتلاف متجاوزان دل در گرو حمایت‌های جامعه بین الملل و در صدر آن‌ها آمریکا و حمایت‌های نظامی آمریکا دارد، این کار نمی‌تواند مانعی در برابر حملات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن باشد که توانمندی نظامیشان پیوسته در حال گسترش است.
خبرنگار العالم در پایان گفت: صنعا به امارات هشدار داد در صورت تداوم تنش و تجاوز، با واکنشی سخت، اما قانونی مواجه خواهد شد، واکنشی که آسیب هایش بیش از آن چیزی خواهد بود که ابوظبی انتظار دارد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2