هیچ سگی جا نمانَد

هیچ سگی جا نمانَد

به گزارش سرویس بین الملل­ ، از کابل، گروهی از غربی‌ها با شعار «هیچ سگی جا نماند» از انتقال بیش از سیصد سگ و گربه از افغانستان به کانادا خبر دادند.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی







این گروه اعلام کرد: سیصد و بیست سگ و گربه در روز‌های اخیر با زحمت فراوان با هواپیمای اختصاصی از افغانستان به «ونکوور» منتقل شدند. قبل از این نیز به استناد ایمیل‌های منتشره در رسانه‌های انگلیسی «بوریس جانسون» نخست وزیر این کشور بصورت ویژه همزمان با روز‌های پرآشوب در فرودگاه کابل دستور انتقال صد و هفتاد و سه سگ و گربه را با هواپیمای اختصاصی از افغانستان صادر کرده بود. البته جانسون قبل از انتشار این ایمیل‌ها همچون دیگر دروغ هایش صدور این دستور ویژه را تکذیب کرده بود.

اقدام غربی‌ها در اولویت دادن حیوانات بر همکاران محلی خود در افغانستان که در بیست سال گذشته در کنار آن‌ها بودند انتقاد‌های زیادی را به همراه داشته است. شماری از افغان‌ها در گفتگو با دهکده خبر اعلام کردند؛ این اقدام غربی‌ها که انتقال سگ‌ها را بر انسان ترجیج داده اند، ناراحت کننده است. انسان اشرف مخلوقات است. برنامه‌های غربی‌ها توهین به کرامت انسانی است.

برخی مقامات غربی اعتراف کرده اند؛ اولویت دادن به خارج کردن سگ‌ها و گربه‌ها در روز‌های تخلیه باعث شده بود فضای کمتری در فرودگاه کابل برای تخلیه انسان‌ها باقی بماند. این درحالیست که هزاران نفر از شهروندان خارجی و همکاران افغان آن‌ها نتوانستند در هواپیما‌های تخلیه جا بگیرند و از این عملیات بازماندند.

اکنون که نزدیک به شش ماه از فرار آمریکایی‌ها و شرکایش از افغانستان می‌گذرد هر روز سند جدیدی از بی توجهی غرب به مردم افغانستان و شعار‌های دروغین دموکراسی و حقوق بشر آن‌ها در دو دهه اخیر در این کشور منتشر می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2