کشف گلوله های جنگی در یک مغازه ضایعاتی در ثلاث باباجانی

کشف گلوله های جنگی در یک مغازه ضایعاتی در ثلاث باباجانی

سرهنگ "فضل الله پرنو" گفت: پس از اطلاع پلیس از نگهداری تعداد زیادی مهمات جنگی در یک مغازه ضایعاتی در نقاط حاشیه‌ای شهر، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی ثلاث باباجانی با انجام کار‌های اطلاعاتی موفق به شناسایی واحد صنفی مذکور شدند و پس از هماهنگی با مقام قضائی بازرسی‌های لازم را به عمل آوردند.
سرهنگ پرنو افزود: در بازرسی‌های انجام گرفته ۵۰۰ گلوله جنگی سلاح‌های نیمه سنگین فرسوده، شامل ۲۶۲ گلوله خمپاره ۶۰ و ۸۰ و همچنین ۲۳۸ گلوله آرپی جی مربوط به دوران دفاع مقدس کشف شد.
رئیس پلیس شهرستان ثلاث باباجانی در پایان از دستگیری یک نفر خبر داد و گفت: تیم چک و خنثی سازی سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نیز در محل حاضر شدند تا از وقوع هرگونه انفجار احتمالی جلوگیری شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2