پست در مسیر هوشمندسازی

پست در مسیر هوشمندسازی

به گزارش خبرنگار آقای عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح این سیستم هوشمند گفت: پیشرفته‌ترین سیستم‌هایی که اکنون در اپراتور‌های لجستیک جهان استفاده می‌شود در این روش موجود است و البته فناوری‌های جدیدتری هم در راه است.
وی افزود: طرحی که امروز افتتاح شد ترکیبی از اینترنت اشیاء و فناوری هوش مصنوعی است و از آن جا که همه مرسولات پستی هوشمند شده است از آن به عنوان یک شیء هوشمند در مسیر ارسال استفاده می‌شود.
کارسازی بیش از ۶۴ هزار مرسوله در هر نوبت کاری، خوانش چند وجهی بارکد مرسولات پستی، افزایش سرعت ارسال و ایمنی مرسولات از مزایای طرح تفکیک مکانیزه بسته‌های پستی است.
آقای مهدی مقصودی مدیرکل مرکز تجزیه و مبادلات پست کشور گفت: این طرح برای مجموعه شرکت ملی پست ایران افزایش بهره وری و کاهش هزینه‌ها را به همراه خواهد داشت.
مسیر هوشمندسازی پست ادامه دارد و قرار است چندین مرکز مکانیزه پستی هم در مراکز استان‌ها راه اندازی شود.
با راه اندازی سیستم تفکیک هوشمند مرسولات، تفکیک میانگین دو هزار مرسوله در یک ساعت به هشت هزار مرسوله افزایش یافته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی










برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2