پایان کشت پاییزه در اراضی شوش و کرخه

پایان کشت پاییزه در اراضی شوش و کرخه

به گزارش دهکده خبر؛ مرکز خوزستان ، گودرز بهرامیان با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت مربوط به گندم با ۷۵ هزار هکتار است، گفت: محصولات دیگری شامل؛ کلزا، چغندرقند، سبزی و صیفی، جو و علوفه نیز کشت شده است.

وی سطح زیر کشت کلزا در شهرستان‌های شوش و کرخه در سال زراعی کنونی را ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: ۸ هزار و ۸۰۰ هکتار چغندرقند، حدود ۶ هزار هکتار سبزی و صیفی، یک هزار و ۱۰۰ هکتار جو و یک هزار هکتار علوفه شامل؛ یونجه و شبدر نیز در این مدت در زمین‌های کشاورزی شهرستان‌های یاد شده کشت شده است.

به گفته بهرامیان؛ برداشت محصولات پاییزه و کلزا از ۱۵ فروردین سال آینده آغاز می‌شود.


بیشتر بخوانید: کشت پاییزه در ۱۴ هزار هکتار از زمین‌های لالی


مدیر جهاد کشاورزی شوش زمان برداشت محصول گندم از مزارع این منطقه را از اوایل اردیبهشت سال آینده اعلام کرد و گفت: مزارع کشاورزی این شهرستان‌ها به دلیل بارش به نسبت خوب زمستان امسال، در وضعیت مطلوبی هستند و اگر بارش ادامه داشته باشد، سالی پربار برای بخش کشاورزی این منطقه پیش بینی می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2